ahojte, chcela by som sa vas opytat, mozno ma s tym niekto skusenosti...studovala som teraz rok na vyske a idem na novu vysoku skolu....aky je vlastne rozdiel medzi prerusenim a ukoncenim studia? pretoze tu byvalu skolu potrebujem ukoncit/prerusit aby som
Prerusit ju mozes napriklad na rok, trebars zo zdravotnych dovodov, ked niesi schopna studa. Po roku sa vratis a pokracujes tam kde si skoncila. Ked studium ukoncis, proste na tej skole viac neexistujes.
tak ci tak sa plateniu nevyhnes, lebo uz si rok studovala.
ak chces prvu vysku dokoncit tak ju len prerus (ale myslim ze to uz sa tak lahko nebude dat, lebo je tam lehota niekolko tyzdnov pred zacatim semestra, ale na kazdej skole je ina) - ak nechces, ukonci.
podla toho ako sa rozhodnes za tolko rokov studia budes platit.
ak sa na tu skolu nechces uz nikdy vratit a sisi tym ista tak ukonci, ale urob to co najlepsie posledny augustovy tyzden aby si nemusela riesit urad prace a hovadiny, ak na novu skolu nastupujes s tym ze neviem ci ti vyde, a mozno sa budes chciet na staru este niekedy vratit tak prerus, prerusit staci vacisnou do konca augusta
-ak ju prerusis tak rok niesi student a od 1.9 dalsi rok si automaticky student zas, cize ak by si sa uz nevratila musela by si to tak ci tak o rok ukoncit
@nixxina to s tym automatickym studentom od 1.9. je riadna blbost ak neprides na zapis do rocnika tak ta vylucia, sama som v tejto situacii, prisla mi pozvanka na zapis s poznamkou ze ak sa nezapisem na studium tak skola bude postupovat podla clanku o vyluceni v zakone o VS...treba velmi dobre zvazit kroky a hlavne si prestudovat to, co musis/nemusis urobit...
ale riesila som s tym dost veci, presne toto neviem ako je, ale od 1.9 si student, neviem presne kedy byva zapis este som to neriesila nejakym sposobom, ale tusim niekedy v septembri cize neviem ci by sa ti ten kusok neratal ako dalsi zacaty rok.... ale ked sme uz pri tom, nevies ci je mozne ukoncit prerusene studium? proste prerusim na rok a chcem ho vo februari ukoncit napr, ci sa to da, toto som nevypatrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ak chces prvu vysku dokoncit tak ju len prerus (ale myslim ze to uz sa tak lahko nebude dat, lebo je tam lehota niekolko tyzdnov pred zacatim semestra, ale na kazdej skole je ina) - ak nechces, ukonci.
podla toho ako sa rozhodnes za tolko rokov studia budes platit.
-ak ju prerusis tak rok niesi student a od 1.9 dalsi rok si automaticky student zas, cize ak by si sa uz nevratila musela by si to tak ci tak o rok ukoncit
ale riesila som s tym dost veci, presne toto neviem ako je, ale od 1.9 si student, neviem presne kedy byva zapis este som to neriesila nejakym sposobom, ale tusim niekedy v septembri cize neviem ci by sa ti ten kusok neratal ako dalsi zacaty rok.... ale ked sme uz pri tom, nevies ci je mozne ukoncit prerusene studium? proste prerusim na rok a chcem ho vo februari ukoncit napr, ci sa to da, toto som nevypatrala