Poznáte to. Jedného dňa vás váš doterajší život prestane baviť a poviete si, že je na čase niečo na sebe zmeniť. Nie je to tak dávno, čo som prechádzala ťažkým obdobím a teraz keď som sa s tým vysporiadala som sa rozhodla zmeniť. Nie len v oblasti výzoru,
Moja zmena trvá už asi pár rokov a trvá dodnes - vždy som chcel vedieť ,,rozprávať,, a používať svoje ústa - to bol môj najzávažnejší nedostatok - nevedel som sa prejaviť :/
No za tie 3-4 roky čo sa vlastne ,,učím rozprávať,, je to oveľa lepšie a teraz sa viem baviť a rozprávať sa už z hocikým, hocikedy a o hocičom
No keď som pred rokom a pol prišla na strednú a neskôr som sa už prestala klepať, tak som si snáď prvýkrát v živote rozpustila vlasy a odvtedy ich nosím stále rozpustené. Ráta sa to?
hm zmena v živote.. zaujímavá téma.. nastala asi vtedy,keď som si uvedomila,že život prináša veľa krásnych vecí. začala som brať veci s nadhľadom a nerobím si ťažkú hlavu..
Je to možno mesiac čo som si povedala dosť.Dosť bolo všetkého bolo by treba dať všetko do poriadku.Zahodila som spomienky,zahodila som smutnú stránku celej minulosti a všetky aspekty života,ktoré ma nútili spomínať či ma vracali späť.Ako hovoríš i ty,sústredím sa výlučne na budúcnosť,na školu a na všetko čo má prísť a ako to môžem ovplyvniť.Zvláštne, že ak sa človek takto rozhodne,hneď si mení i výzor,akoby mu ten starý všetko pripomínal. Pravidelne športujem aby som zo sebou bola spokojná,vlasy si nechávam dlhé,chcelo by to len pár úprav a prednedávnom som navštevovala všelijakých lekárov akoby som sa chcela uistiť,že do novej etapy vstupujem zdravá a nijako nepoznačená tým,čo bolo.Za láskou sa nenáhlim,ak príde nebránim sa...naozaj som sa v tvojom písaní našla.Človek chce zabudnúť a mení všetko,čo by ho vrátilo späť.Budúcnosť budúcnosť budúcnosť..to je dôležité!Zabrala som s anglinou,začala som sa učiť gréčtinu,učím sa hrať na klavíri,športujem,trávim čas s priateľmi a sústredím sa na náš najnovší sen o presťahovaní sa do Grécka. Moje najväčšie zmeny v poslednej dobe.
jedna keď som začala chodiť na gympel... z cholerika sa stal flegmatik, viem sa lepšie prispôsobiť, viem sa lepšie vyjadrovať, nemám zo všetkého stresy a nie som už trémistka.
jasné... asi tak čosi vyše pred rokom. naučila som brať niektoré veci viac s rezervou, držať si od nich odstup,jednoducho brať veci s nadhľadom, postupne sa snažím odbúrať moju introvertnú stránku, zmenil sa mi vkus v hudbe aj obliekaní... a tak.. neviem to dobre špecifikovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No za tie 3-4 roky čo sa vlastne ,,učím rozprávať,, je to oveľa lepšie a teraz sa viem baviť a rozprávať sa už z hocikým, hocikedy a o hocičom
@pawlo Prečo? To je hnus.
povedz mi, kto ma dnes iny ciel..
ano presla som takou radikalnou zmenou cca v 16 a potom este jednou v 22 rokoch.
a potom ešte jedna pred rokom...
Som spokojná
no teraz stále nad všetkým váham... neviem sa rozhodnúť
ale to je moja vec .DDD