Povezdme, že mám doménu "domena.eu" a potrebujem ju presmerovať na adresu "domena.inadomena.sk", ktorá je nakonfigurovaná cez DNS aj cez Apache a funguje. Viem spraviť presmerovanie "domena.eu" na "inadomena.sk" pričom stále sa mi v adrese zobrazuje "dome
buď nastaviť na inadomena.sk v DNS nastaveniach CNAME pre domena.eu prípadne ak to nepôjde tak upraviť .htaccess a hodiť tam 301 redirect na inadomena.sk
Áno, dá sa to... Niektoré webové projekty majú na tomto založené štatistiky... Získavajú údaje o tom, koľko návštevníkov bolo pripojených z inej stránky... Takže prakticky by sa to dalo využiť aj pri redirecte.. Stačil by na to aj JS, poprípade PHP kód...
@tommyhot presne, WebSupport. No nič, vyriešil som to teda tak, že index.php skontroluje, aká je doména a tú ktorú chcem presmeruje na subdoménu. Čiže riešenie podľa @majky96
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Viac o tom ako to nastavit cez godaddy: » help.1and1.com/domains-c36931/...
Napr v pripade websupport.sk si tuto sluzbu musis kupit.
@maky96 evidentne si nepochopil co chce OP dosiahnut. "JS, popripade PHP kod" ti stacit nebude.