Zdravim, prosim vas o radu..Moj NTB (Win7) je pravdepodobne uz dlhodobo zavirovany. Vzdy ked idem na nejaku stranku a idem kliknut (okrem YT FB a pod..) tak sa mi stava ze ma to presmeruje na nejaku inu stranku..(napr themillionaireinpjs.fuckoffcom).
Mam ccleaner a addblock ale to tomu moc asi nepomoze, a kedze som lenivy zistovat to vsetko sam a chcem si minimalne aspon zalohovat data s PC keby volaco, tak sa tu hadam najde niekto kto by mi vedel poradit co treba spravit..Raz som uz mal volaco podobne a vtedy som preinstaloval chrome a islo to ok..
zožeň si antivírus + prežeň svoj pc týmto » www.malwarebytes.org/... určite tam máš nejaký malware... zapni pc v safe mode bez internetu a spusti ten program a mal by ti to popratať
ako vážne sa chceš jebať s dákym esetom alebo pičovinami ? (pardon za vulgarizmy ,dneska som ich nepoužíval často a tak som si povedal že teraz je tá správna doba jednoducho sa nato totálne vyjeb a sprav toto
a nainstaluj OS na novo + nebehávaj po blbých stránkach a neviem čo ešte ja vypínam aj tú základnú ochranu vo win a ntb mi vklude frčí pár rokov v pohode
» malwaretips.com/blogs/remove-po... toto by ti mohlo pomoct, hned ako sa zbavis tych virusov, tak nainstaluj ESET (predtym odinstalovat povodny antivirus), ten blokuje Malware, Spyware, virus, ziaden problem nemam s nim zatial
@relieforsaddist ja ked som mal spomaleny pc kvoli tym pop-up reklamam, tak som spravil to, co som popisal vyssie, pc bol okamzite rychlejsi, proste mi uz netrebalo preinstalovavat, ale inak najlepsie vycistit, zazalohovat a ked uz by bol vacsi problem, tak obnovit lahko zo zalohy v case ked bol nezavireny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a nainstaluj OS na novo + nebehávaj po blbých stránkach a neviem čo ešte ja vypínam aj tú základnú ochranu vo win a ntb mi vklude frčí pár rokov v pohode