@mia246 neviem sa zaľúbiť len tak na prvý pohľad, potrebujem dotyčnú spoznať bližšie a do toho počítam, že by som zistil, že aj fajčí, tak určite by ma to odradilo, nemám rád fajčenie, hnusí sa mi to, keď to musím ňuchať doma, lezie mi to na nervy
bol som v takej situácií, že to odo mňa chcela, neprestal som, bol som obvinený z toho že ju dosť neľúbim keď ani to pre ňu nespravím, mal som jej na to povedať že ma dosť neľúbi, keď ma chce meniť, ale bola prvá, takže som bol vtedy ešte malé nesmelé šteňa
@mia246 okamžite ako sa mu prvý raz pokúsi vyfajčiť ju pošle domov
záležalo by akým spôsobom by prejavoval to že chce zmenu toho a aj to akym sposobom by sa ma to snažil odnaučiť...
lebo ak by sa začal ponižovať a hysterčiť nebodaj, lámať cigarety, každú chvílu dával stupidné pripomienky tak by mi inak klesol v očiach...
osobne som si všimla pri takýchto pároch, že keď tá polovička, kt. nefajčil/a povedala že sa jej/jemu to nepáči a ďalej to neriešila, tak fajčiaceho človeka to viac zamrzí a nejak sa nad sebou zamyslí ako keby mal počúvať furt hlúpe pindy
ja sa skôr zamýšľam že čo by sa stalo keby si najdem chalana fajčiara... nefajčím vyše pol roka ale v krizovych situaciach ako ked som opita/zhulena tak zapálim...
@mia246 moc sa pýtaš, tak určite by ma to nepotešilo, ale ak už by som bol zaľúbený, to je ťažko, vypnúť city som sa ešte nenaučil, asi by som sa s tým zmieril, ale poprosil by som ju o to, aby to obmedzila, aspoň pri mne
aj tak so žiadnou nebudem, toto sú dohady na vysoko teoretickej hladine
Už som raz tak prestala. Keď sme sa rozišli občas som si dala,ani nie že by mi to chýbalo,ale nervy,stres a tak ďalej..a teraz som zase prestala,zase raz kvôli sebe tak hádam to vydrží..
Možno aj hej... a ak nie úplne, kvôli nefajčiarovi by som to výrazne obmedzila, možno aj úplne, kým by sme boli spolu, nech nemusí bozkávať popolník. Ani ja som nemala rada, keď priateľ fajčil a ja nie.
ale tak asi by som pri nefajčiarovi fajčenie obmedzovala, aj pri kamarátoch nefajčiaroch fajčím menej ako keď som napr. sama doma.
(hlavne by ma nikto neponúkal, nevolal na cigu a tak) a možno by som nakoniec prestala...uvidíme, párkrát keď som ešte bola dosť nezávislá fajčiarka som kvôli chlapovi prestávala, ale to rýchlo prešlo.
inak toto je dost diskutabilne...ja nefajcim a samozrejme by som chcela,aby ani moj chlap ňä,ale už sa mi stalo,ze niekto kvoli mne prestal,ale no boli z toho riadne problemy a čojaviemčo a ja uz som si povedala,ze nechcem,aby sa niekto kvoli mne obmedzoval a pod... skor ked raz nejakeho budem mat,nech to nerobi len kvoli mne,ale aj kvoli sebe. ale zas raz-dufam,ze nic podobne nebudem musiet riesit
ak by mi na tej osobe veľmi záležalo, tak v pohode.. samozrejme sa to nedá hneď, ale prestala by som momentálne mi nemá kto zakazovať, tak ma to netrápi
musela by som sama chcieť prestať kvôli nemu..nezniesla by som keby mi niekto niečo prikazoval...ale áno už som kvôli nemu raz prestala a teraz prestanem opäť.. nie však kvôli nemu..ale preňho
takto, este som sa v tejto situacii nevyskytla ale zrejme nie. ja viem ze by na to asi dotycny mal dobry dovod keby mu to vadilo ale berieim to ako akceptovanie mna ako celku, so... take it or leave it. ale zalezi to obcas aj na konretnych okolnostiach, ale in general skor nie
Ja uz sice nefajcim par mesiacov, ale inak by to musela byt zena z ktorej by som padol na rit, aby som kvoli nej na sebe cokolvek menil.. veci, ktore robim, robim z nejakeho dovodu a zena u mna nie je motivacia nieco na tom menit
poznam ten pocit z druhej strany, ked mi strasne zalezalo na tom aby moj priatel nefajcil, lebo mal este aj ine zdrav. problemy pri ktorych by cigarety nemal ani vidiet. a ta jeho zadubenost a zaslepenost ma vytacala do nepricetnosti. a samozrejme kto bol zly? ja.
nastastie ani ja ani moj terajsi priatel nefajcime pravidelne. obcas si jednu dve dame ak nas niekto ponukne a mame chut, ale to je tak vsetko. a takyto pristup k veci sa mi velmi paci.
ja nefajčím, a nepáči sa mi keď niekto pri mne fajčí a moc by sa mi ani nepáčilo s niekým takým chodiť. ale zase láska robí divy, dokázala by som to tolerovať naveľa
priatel fajčí už vyše 3rokov aj viac a stále mu opakujem, že mi to vadí, ale snažieval sa pri mne nefajčiť, a ked sa pilo, tak som si aj ja dala, ale ja inak nefajčím vôbec.. a nechcel prestať, stále som ho vidievala ako fajčí, tak poslednú dobu, pred ústnymi som mala strašné nervy a kúpila som si cigarety, a ked sa to dozvedel, tak odvtedy si nedal ani jednu cigaretu do úst a prestal fajčiť, aj ked bol pri mne opitý, že nechce aby som fajčila ja....
jasné.. keby som aktívne fajčila a videla by som, že je to niečo, na čom mu záleží, čo by ho mrzelo, štvalo a čo by bolo napríklad predmetom našich hádok a výmien názorov prestala by som.
nemyslím si, že je fajčenie je niečo, čo človek potrebuje nevyhnutne k životu, tak prečo nie? určite by som sa o to minimálne snažila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
@mia246 okamžite ako sa mu prvý raz pokúsi vyfajčiť ju pošle domov
lebo ak by sa začal ponižovať a hysterčiť nebodaj, lámať cigarety, každú chvílu dával stupidné pripomienky tak by mi inak klesol v očiach...
osobne som si všimla pri takýchto pároch, že keď tá polovička, kt. nefajčil/a povedala že sa jej/jemu to nepáči a ďalej to neriešila, tak fajčiaceho človeka to viac zamrzí a nejak sa nad sebou zamyslí ako keby mal počúvať furt hlúpe pindy
ja sa skôr zamýšľam že čo by sa stalo keby si najdem chalana fajčiara... nefajčím vyše pol roka ale v krizovych situaciach ako ked som opita/zhulena tak zapálim...
@midnight no môžeš toto ? snažím sa pochopiť veci !
-nefajčím
-nemám žiadnu polovičku
taký detail
ale koli nej by som prestal
aj tak so žiadnou nebudem, toto sú dohady na vysoko teoretickej hladine
Inak moooooožno.
ale určite by som to po niekom nechcela. aj ked by mi to prekážalo.
ale tak asi by som pri nefajčiarovi fajčenie obmedzovala, aj pri kamarátoch nefajčiaroch fajčím menej ako keď som napr. sama doma.
(hlavne by ma nikto neponúkal, nevolal na cigu a tak) a možno by som nakoniec prestala...uvidíme, párkrát keď som ešte bola dosť nezávislá fajčiarka som kvôli chlapovi prestávala, ale to rýchlo prešlo.
Ale ak by som, tak by som len pred frajerkou nie. To je sprostosť keď frajerka núti k prestatiu. To človek musí chcieť sám...
poznam ten pocit z druhej strany, ked mi strasne zalezalo na tom aby moj priatel nefajcil, lebo mal este aj ine zdrav. problemy pri ktorych by cigarety nemal ani vidiet. a ta jeho zadubenost a zaslepenost ma vytacala do nepricetnosti. a samozrejme kto bol zly? ja.
nastastie ani ja ani moj terajsi priatel nefajcime pravidelne. obcas si jednu dve dame ak nas niekto ponukne a mame chut, ale to je tak vsetko. a takyto pristup k veci sa mi velmi paci.
@mia246 ja som sa s fajciacou partnerkou rozisiel i qoli tomu
veď a koľkí mi chcú dobre...nezaujíma
nemyslím si, že je fajčenie je niečo, čo človek potrebuje nevyhnutne k životu, tak prečo nie? určite by som sa o to minimálne snažila..