@simon469 bude asi najlepšie tam zavolať, alebo ich nejako kontaktovať a spýtať sa, že z akej školy konkrétne, do ktorého ročníka a tak...myslím že tam ti najlepšie poradia, myslím že sa robia normálne skúšky z jazyka či tak, ale to fakt záleží od toho, či prestupuješ z bilingválneho na bilingválne, z normálneho na bilingválne alebo tak
@simon469 nevraveli, že by to bolo nejako extra ťažké, ak vieš anglinu nemal by si mať problém. a to s tými peniazmi by som tiež nebrala vážne, ľudia veľa vecí navravia
vyskúšaj, popýtaj sa a uvidíš a potom ma dojdi pozrieť do MT niekedy.
@simon469 Ja som teraz tam, v prváku. Čo viem, tak sa to tu cez peniaze asi už moc nerieši, aspoň o tom neviem, nevidela som zatiaĽ žiaden príklad toho. No kedysi vraj áno a veľmi, až kým sa nezmenilo vedenie. Ale neviem, nejdem sa zastávať, ja som sa tu dostala česte a som spokojná. A ohľadom prestupu... teraz nám prišlo jedno dievča do triedy ale to preto, lebo iné odišlo a trebalo vyplniť miesto, takže to je jedno možnosť. Ale určite sa to dá aj inak, no to už neviem ako, treba sa popýtať samotného vedenia školy A prišiel by si do prváku? Len tak, či nový spolužiak
@simon464 určite tam, rpeboha, nechoď... to gymnázium má teraz úroveň hovna, naozaj tam prijmú každého blbca a ak sa tam nechceš cítiť ako v blázinci plnom alkoholikov, feťákov, emákov a punkerov, tak tam nechoď. Poznám človeka, ktorý tam stihol za štyri mesiace klesnúť na samé dno.
@cmuka12311 a tí ľudia odtiaľ odchádzajú vo väčšom množstve, alebo len výnimočne? a áno, som prvák. ale rozmýšľal som nad prestupom až do druháku, lebo idem na konci roka do anglicka zo školy
@simon469 rodinná atmosféra je všade, kde sú správny ľudia a kde si ju vytvoríš... s každým aj tak nikdy nebudeš kamarát a ja ti len vravím môj názor na toto gymnázium.
@dandybrendy tak vďaka A áno, idem si teraz obraňovať tú školu. Možno je tam ľahšie dostať sa k drogám a prváč sa víta panákom a skandovaním "GBAS!" v nedalekej krčme, ale potom ide skutočne len o to, aký smer si vyberieš. Ja tu poznám určite značne viac ľudí ako ty zlatíčko a to, že nejaký tvoj kamarát je feťák, nič neznamená. Áno, máme tu emákov, baby celé v čiernom aj s perami čiernymi, dredáčov, hipisákov, áno. Ale tiež tu máme decká ktorým ide priamo o vzdelanie, hromadu čistých jednotkárov a pár aj tých, čo prepadli a stali sa z nich trosky ako z tvojho kamaráta. Ale ako prepáč, jeho problém že je kok*t Máme veľa študentov na školách ako Oxford a Harvard, veľa ľudí čo niečo dokázali, decká čo tu samé vedú školský časopis, dramaťákov, tanečníkov, spevákov a iných hudobníkov. A pravdaže, máme tu aj také sfety ako tvoj kamarát. No a čo, všade je aj to zlé. Ale úprimne ti opviem, nikdy v živote by som túto školu nezmenila! A nesúď niečo prosím ťa podľa jedného malilinkého článku. To že pár ľudí z stoviek, ak nie vyše tisíca skončilo ako trosky fakt neznamená, že celá škola je na nič. A nemáme titul "Elita" len tak pre nič za nič. Tak poď a daj mi, ja si za tým budem stáť, je to najlepšie rozhodnutie aké som mohla spraviť Pani múdra sova
@simon469 Tak aj my máme UKtrip Od konca apríla do začiatku mája, 9 dní v Devone, ideme do Disneylandu, Londýna, Stonehangeu (napísala som to správne? a ešte do nejakého aquaparku a čo ja viem kde všade Ale asi ti bude lepšie potom prestúpiť, neviem. Každopádne ak sa teda rozhodneš za, daj mi vedieť, máme aj stránku na fb a ja poznám skoro všetkých, hneď ťa predstavím A o začlenenie sa neboj, aj tá nová sa začlenila A vieš čo z nášho roćníka sa to stalo teda len teraz raz ale to dievča čo odišlo, tá to do teraz ľutuje Že to bolo chvíľkové rozhodnutie. Ale tak to odišla ešte v ľahkom období zase No ak chceš vedieť viac, napíš mi
@dandybrendy to máš pravdu..ale ako som vravel jediné, čo ma láka tam ísť je to, že ma nebaví každý deň dochádzať do tej čadce, a na intráku by to nebolo aj tak o nič lepšie, tak či tak by som bol v tej diere.
@cmuka12311 och dieťa naše, milujkám ťa nemusím sa tu aspon ja rozpisovvať
@dandybrendy to, čo som si od teba prečítala svedčí o tvojej kokotnosti neskutočným spôsobom. Takže ty dokážeš mať takéto silné vyjadrenia o GBASe kvôli tomu, že nejaký tvoj kamarát alebo niekto, koho poznáš sa tam za 4 mesiace zosockoval? A na inej škole by sa to nestalo? A čo ty kurva vieš akí ľudia tam sú? prosím ťa jebni si jednu nabudúce ke´d budeš chcieť niečo súdiť cez zážitky tvojho okolia a choď si kuknút nejaké tie štatistiky maturít, úspešnosti na vysokých školách a všeobecne, dobre? Možno totiž zistíš, že sme jedna z najlepších škôl na Slovensku, a vieš čo nás odlišuje od takých, ako ty? fakt, že nejebeme do vetra a vieme ci tvrdenia podložiť.
@cmuka12311 Sadloň je zatrpknutý, ale skvelý, fakt, neboj nič
ale mňa to uplne fascinuje čo čítam, ak je naša škola taká napiču, chcela by som vedieť, čo je teda kvalitná škola na Slovensku, vážne. a keď si čítam hodnotenia od človeka, čo tam ani nechodí, normálne neviem či sa mám smiať alebo plakať.
A k tomu Sadloňovi, pojdete v druhaku na lyžiarsky a tam uvidíš jaký je to neskutočne super chlap
@simon469 k veci, dá sa to, poznám takých ale neviem už všetky tie veci okolo toho, rieš to s vedením. Ale ak tam máš ísť len kvoli tomu že je to bližšie tak mi urob láskavosť a ani to neskúšaj, takých nepotrebujeme Vlastne mi je to jedno, tie prijímačky sú kvalitným sitom.
@ssnehulienka Ale ja viem, že je super, aj za triedneho ho mám Ale jeho matike nepochopím ani keby som to mala na páske a pretáčala stále dokola On je skvelý človek, ale ako učiteľ.... moc... Sadloňovský A fakt ako Nejaká malá socka (rovnako stará ako ja) mi tu bude nadávať na GBAS lebo má kamaráta čo je ko*ot Ďakujem pekne, poteší Najviac by ma dostalo, keby to bol nejaký môj známy a tunak pani múdra sova by bola z No1 fanúšikov Ježiša a len preto by ho považovala za spitinu, že občas dáke poldeci dá Ale nejdem súdi't, nejdem riešiť, viem svoje a milujem to tam
@cmuka12311 ty ho máš za triedneho, no do páána Skoro ako MR G. - moj triedny A tak no, nech si popičujú Mne sa ráta akú máme debatérsku povesť... pičujú napríklad len tí, ktorí s nami vždy prehrávali a tí, (asi tak 2 školy) čo sú nám súpermi a čo ich stretávame na finále slovenskej debatnej ligy, tí pekne mlčia takto to, mám pocit, funguje aj v reálnom živote, rpetože takéto pičoviny môžu roztrubovať len zaostalci, ktorí sa k nám chvalabohu nedopracovali.
nie, nejde len o to, že je to bližšie..dokonca je to ešte ďalej. ja som o ten gympel v sučanoch mal už dávno záujem, aj môj rodinný známy tam študoval, veľa mi o nej porozprával, bol som aj na pretestovaní a skúšky som spravil, bol som pár miest pod čiarou. tá čadca bola len posledná alternatíva. no teraz, keď ma tam išiel som zistil, že to tam nie je až také zlé, ako som si myslel. je tam veľa super ľudí, z celého slovenska aj zo zahraničia sú tam študenti.. a to je ten dôvod prečo som napísal, že jediné čo ma tam láka prestúpiť, je to, že by som opustil čadcu
@ssnehulienka Asi máš pravdu Nemôžu byť v pohode Mali by skúsiť ten výmenný pobyt na jeden deň so žiakom inej školy a vychytať nejaké hodiny s native sp., to by boli ticho Ale tak čo ich vec, nepotrebujeme riešiť, ich problém že si neuvedomujú čo je dobré
@cmuka12311 áno, je to tvoj názor a môj nechaj na pokoji, zobrať mi ho nemôžeš Nepoznám len jeden takýto konkrétny prípad a viacerí mi povedali, ako to tam je, síce som tam priamo nebola, ale keď sa tam po minulé roky nedostali najlepší žiaci našej školy, pred pár rokmi sa tam ale dostala sesternica a bratranec a povedali, že skúšky boli sakra ťažké, ale dali to, lebo sa dobre učili a teraz sa tam dostalo toto dievča, síce bolo predposledné, ale aj tak- s jej vedomosťami, tak to o dačom svädčí- nemajú žiakov.
@ssnehulienka si veľmi inteligentná a nadávky ti idú len tak od ruky, len tak ďalej. VIdíš, ty si sa na tej škole našla. Proste toto je môj (možno pre niekoho trochu subjektívny) názor, a keď mi desiati povedia, že to stratilo úroveň a jedna, že je tam najsamlepšie, prepáč, ale uverím tým desiatim
@dandybrendy 1) Predposledná bola kamarátka, úprimne dúfam, že toto je nedorozumenie 2) Vieš, ono je síce pekné, že má niekto dobré známky. Ale celé prijímačky sú stavané na logike a človek čo si vie veľa našprtať stále môže byť tupý ako tágo A ako ty čo chcešˇpovedať tým, že nemáme žiakov? Skôr tí tvoji veľmi múdri kamaráti akurát neboli dosť dobrí, aby mohli byť našimi žiakmi. Končím argumentmi, vidno že si zaujatá, lebo sa ti tam nedostali strašne múdre kamarátky a kocky jebať neprestaneš, aj keď si s prepáčením sereš do huby zlatko. A posledný krát- Nesúď celú našu školu podľa tvojich prijebaných kamarátov Keby teba nevzali, ešte to beriem, musíš si nejak pourážať nech si vybiješ zlosť. Ale iných? Nie si v poriadku
@cmuka12311 Áno, určite dobre poznáš mojich kamarátov Podľa toho, ako si tu staviaš ego, tak ti tá škola asi nedáva dosť možností sa prejaviť, alebo ty sa nijak inak presadiť nevieš Želám ti všetko dobré, pretože by bolo trápne hádať sa s tebou Inak, presne takéto argumenty mala aj tá človečica, čo vás to tam učia? Ale ešte si zabudla povedať, že na internáte sa nikdy nenudíte No v každom prípade nech ti to vyjde na tom Harvarde alebo Oxforde, nech ti prospeje štúdium na tejto najlepšej škole na Slovensku a nech v budúcnosti zarábaš milióny. Pá.
@maneater neboj, aj mňa to riadne zabáva Ale dáka malá šťanda (fajn, sme rovnako staré, nevadí) mi tu nebude jebať kocky na moju školu a to tam ani nebola ani nič Proste.... Ber to z druhej strany, robíme ľudí šťastných
@dandybrendy vďaka za srdcervúce prijania, od pani múdrej sovy čo vie všetko a ide sa tu hrať na psychologičku si to nesmierne vážim A síce na intráku nebývam, ale áno, aj tam je to boží, neboj PS: Ja si len zastávam školu, ktorú ty, vzdelaná a skvelá súdiš a ani ju nepoznáš
@dandybrendy moje využívanie vulgarizmov je viac než bezpredmetné v tejto chvíli. Ešta raz ti to vysvetlím, ale tento krát tak, aby si to pochopila. Nikdy nemôžeš hodnotiť niečo len z počutia bez toho, aby si to reálne zažila. Zvlášť keď si hovorila o JEDINOM človeku. kapiš? Keď sa tu nejakou hlúpou náhodou dostaneš a tvoj názor bude aj po roku štúdia rovnaký, prosím, vtedy to bude tvoj názor na GBAS, ktorý už ale bude validný.
@ssnehulienka ďakujem, neprosím si Ako som povedala, že sa môj názor môže zdať trochu subjektívny, ale zase na druhej strane aj ten váš, pretože na tú školu chodíte, takže je skôr pravdepodobnejšie, že budete o nej hovoriť v dobrom. A nehovorím len o jednom človeku, teda, áno, ale poznám ich tam viac, no na tomto mi mimoriadne záležalo a určite by aj tebe bolo zle, keby ťa niekto po ôsmych rokoch vzájomného (najlepšieho) priateľstva odvrhol takmer bez vysvetlenia s poznámkou, že všetko doterajšie bola len pretvárka a takáto skutočne je. Možno aj preto mám na tú školu taký názor, proste sa mi úplne vzialila a už jej nemám ako pomôcť. Je to aj v sile človeka, ale ten kolektív čo má tam ju v tom zlom posilnil, pretože je ľahko ovplyvniteľná. Okej, tebe je tam na 100% dobre, mne by tam pravdepodobne (na 99%) dobre nebolo. Pá a aj tebe želám všetko dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A ak si len bažant,nebude problém,na polrok sa ti bude dať prestúpiť ... Skús ísť rovno za zástupcom ..
vyskúšaj, popýtaj sa a uvidíš a potom ma dojdi pozrieť do MT niekedy.
@dandybrendy to, čo som si od teba prečítala svedčí o tvojej kokotnosti neskutočným spôsobom. Takže ty dokážeš mať takéto silné vyjadrenia o GBASe kvôli tomu, že nejaký tvoj kamarát alebo niekto, koho poznáš sa tam za 4 mesiace zosockoval? A na inej škole by sa to nestalo? A čo ty kurva vieš akí ľudia tam sú? prosím ťa jebni si jednu nabudúce ke´d budeš chcieť niečo súdiť cez zážitky tvojho okolia a choď si kuknút nejaké tie štatistiky maturít, úspešnosti na vysokých školách a všeobecne, dobre? Možno totiž zistíš, že sme jedna z najlepších škôl na Slovensku, a vieš čo nás odlišuje od takých, ako ty? fakt, že nejebeme do vetra a vieme ci tvrdenia podložiť.
ale mňa to uplne fascinuje čo čítam, ak je naša škola taká napiču, chcela by som vedieť, čo je teda kvalitná škola na Slovensku, vážne. a keď si čítam hodnotenia od človeka, čo tam ani nechodí, normálne neviem či sa mám smiať alebo plakať.
A k tomu Sadloňovi, pojdete v druhaku na lyžiarsky a tam uvidíš jaký je to neskutočne super chlap
@ssnehulienka si veľmi inteligentná a nadávky ti idú len tak od ruky, len tak ďalej. VIdíš, ty si sa na tej škole našla. Proste toto je môj (možno pre niekoho trochu subjektívny) názor, a keď mi desiati povedia, že to stratilo úroveň a jedna, že je tam najsamlepšie, prepáč, ale uverím tým desiatim