Chcel by som som teraz začiatkom roka prestúpiť na inú strednú školu. Teraz budem druhák a mám odbor elektrotechnik a chcem prestúpiť na ten istý odbor len je silnoprúd. Tak sa pýtam že či budem robiť nejaké skúšky a ako sa prestupuje na inú školu, či tre
musis napisat ziadost o prestup, ak mas uz 18 ako mas uvedene v profile si to podpises aj sam... nasledne ked ti pride rozhodnutie napises zas oznamenie o zanechani studia na svoju staru skolu... ale to si mal chlapce riesit skor, nie tyzden pred zacatim skolskeho roka to je co za zodpovednost
Najpr si zisti či maju volno a či ta vlastne zoberu nie že vystupiš zo školy a neprimu ma ta.A @kitty7 má pravdu tiež dobrá kravina riešit to týžden pred
@shifter , @kitty7 a kedy asi... čo mám čakať ešte jeden rok a potom do tretej ísť keď v druhej triede sa rozhoduje či budem silno prúd alebo slabo ... a na tejto čo chodím je len slabo prúd celé 4 roky, a prij*baný profesori a aj žiaci. chcel som prestúpiť na konci roka ale nejak som sa bál povedať profesorovi
ale to je koho problem, ze ty si to zacal riesit teraz? nas alebo tvoj? toto je tahacka tak na dva tyzdne... mozes to skusit, ale ako fakt, mal si na to dva mesiace... mozu ta poslat do haja...
@kitty7 viem je to môj problém ale chcem ho vyriešiť tak že mi pomôžu aj ostatný... na školu chcem prestúpiť majú 10 študentov s mojím odborom ... iba chcem vedieť čo by som mal urobiť na terajšej škole, či to mám povedať profesorovi alebo rovno ísť za riaditeľom ....
samozrejme, ze cez prazdniny, kedy inokedy? postup som ti pisala, aj to, ze je to tahacka na minimalne dva tyzdne... ono zas aj ked ti napisu, ze ta prijali, tak budes mat v liste uvedene, ze od 1.9.20XX cize to je fuk ci si to posles na zaciatku alebo konci prazdnin... ja ked som prestupovala som sa pekne bola na vsetko pytat, na starej skole na sekretariate (tam mi povedali postup) a na novej skole som sa bavila so zastupcom riaditela (ten mi povedal, co potrebuju odo mna ake dokumenty + ze pre mna miesto maju) a ziadost som potom aj s prefotenymi vysvedceniami davala priamo do ruk riaditelovi. takze chod pekne na svoju vysnivanu skolu a pytaj sa, mozno pochodis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
by som to riesila koncom skolskeho roka