Ahojte Dúfam, že sa tu nájde niekto kto mi poradí. Takže chcem sa opýtať ako to je keď chcem prestúpiť na inú školu. Chodila som na VŠ do TN. Skončila som ZS aj LS. V Septembri nastupujem do 1. ročníka v Prešove. Chcem sa opýtať či musím ísť do TN ukon
Kedy je zapis do 2. rocnika v Trnave? Mozno ak sa nezapises, vylucia ta aj sami, ale ved ponechaj si status studentky a potom sa sucasne zapis v PO a.zanechaj povodne studium
@vika21 vybav si ukončenie štúdia v Trenčíne čím skôr, pretože by to mohlo ovplyvniť nejaké veci...automaticky dostaneš status "vyhodenej"...nie tej,čo odišla zo školy...ale to môže skôr ovplyvniť prijatie, čiže ak si prijatá,tak sa tým nemusíš až tak zaoberať. A ako vravel @lukas111 ...síce nejde konkrétne o "prenášanie" predmetov,ale predmety, ktoré máte spoločné si môžeš dať uznať (niekedy môže ísť o predmet, ktorý sa volá ináč,ale jeho obsahom je to isté učivo,aké už máš absolvované). Potom by si automaticky mala o nejaké predmety menej len to sa dá myslím do konca septembra len
ja som isla ukoncit studium po skuskovom normalne, nezaeviduju ta na urade, ked ze budes pokracovat dalej v studiu.. aj ked na inej skole a isic mi plati aj nadalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov