Ahojte, dostala som takýto nápad... som externou doktorandkou na jednej škole a ukončila som 1. ročník, ešte 3 roky ma čakajú. Stala sa taká vec, že denný doktorand-spolužiak to nechal a teda na neho bol vyčlenený istý budget, ktorého zvyšok teda 3/4 pravdepodobne ostáva a rada by som túto možnosť využila. Ide mi hlavne o optimalizáciu svojich prác, lebo som szčo vo veľmi náročnom odvetví na získavanie nových klientov, čo je moja hlavná činnosť a ako externá doktorandka publikujem, chodím na konferencie a pod. a to mi ide oveľa lepšie ako práca, s výkonnosťou som na úrovni denných a preto by som si to rada vymenila a svoje kšefty by som si nechala ako pasívny príjem... Chcem aj volať na študijné, ale chcem poznať aj váš názor, či si myslíte, že je to reálne pokiaľ financie ostali alebo či je to blbosť...prípadne poznáte podobné prípady? ďakujem
Však si podaj žiadosť a nejako svoj prestup zdôvodni. A to ako my ti máme povedať, či sa ti to oplatí alebo nie? Ano, poznal som viac ľudí, ktorí prestupovali - niektorých rovno hneď aj do 2 mesiacov vyhodili úplne, lebo to nezvládali na dennom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ďakujeem, skúsim, pokiaľ tie peniaze nie sú rozbraté tak snáď hej