@mm47 prosim ta ked si nevidel ani jednu cast nekritizuj. vobec to neni tpyicky hig school serial kde riesia kto s kym spal.
je to moj najoblubenejsi serial, ta zapletka ma uz niekedy dohana k sialenstvu ale nie viac ako tie 3mesacne pauzy co davaju medzi seriami. kazdopadne typ na A nemam ale Toby bol sok
jj Toby prekvapil aj mna a tiež nemám nejaký typ, ale kedysi som upodozrievala Page . Ale tak teraz vážne neviem, kto by mohol byť A. Len aby to nebol niekto taký že - nejaký rodič, alebo jedna z nich, to by bolo odveci, ale nečakané..
toby prevapil..ale tieto pauzy sú dosť na prd :/ cez leto som to pozrela celé úplne,ale teraz nemám šajnu už v detailoch .. ale pustím sa do toho len čo opadne kus povinností
a čítala som na tumblri,že A môže byť napr. aj Aria .. a bolo to tam konšpiračne vysvetlené a zmysel to dávalo
A je ževraj sestra tej čo zomrela (neviem si spomenúť na jej meno) a ona je niekde na psychiatri a z tej psychiatrie ušla a oni dve boli vlastne dvojčatá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
je to moj najoblubenejsi serial, ta zapletka ma uz niekedy dohana k sialenstvu ale nie viac ako tie 3mesacne pauzy co davaju medzi seriami. kazdopadne typ na A nemam ale Toby bol sok
Ale stale lepsie ako Den a noc (ROFL)
inak sak ten ariin oco o too tiez asi bude zapleteny.
@mm47 to neviem co je iba som citala popis toho a isto to je super
@uspavanocka
Ty vole Toby to ked som videlo chcelo sa mi asi aj revať a milujem ho aj ja teraz by mala byť každu stredu nova časť nie??
ano lebo vaj mona jej raz povedala big A to by bolo fajne inak
a čítala som na tumblri,že A môže byť napr. aj Aria .. a bolo to tam konšpiračne vysvetlené a zmysel to dávalo
Tobby,Ezra,Mona,Peige.Ale to mi nejako nejde..A Marlene písala, že nikto zo 4 dievčat to 100% nieje .