Pozerávam Veľmi sa mi to páči, je to zamotané a napriek tomu že všetci nadávajú na 4. sériu, mne príde ako najlepšia A samozrejme, som zvedavá kto je A
tiež to sledujem ale keď oznámili tuším ďalšie 2 série, celkom ma to sklamalo, lebo už sa to pomerne dlho naťahuje (ale nehovorím že to nebudem pozerať
pozeravam stale ale viac menej uz len zo zotrvacnosti, lebo ta dejova linia je uz dost trapna, hlavn to ako je kazdy podozrivy. ja a moj kamos sme asi pred dvomi orkmi zacali sirit, ze A je emilina mama a dost sa to ujalo
prestalo ma to baviť v 4. sérii a keď si predstavím že ich má byť 7 + film...a keď poslali Caleba do Ravenswoodu a bol s tou Mirandou tak ma naštvali na plnej čiare! Ou a to že tých "A" je už asi 50 ale vlastne stále pribúdajú nový ma neprekvapuje Je toho toľko čo by som mohla hovoriť o PLL ale ta tak v skratke
@mirus22 ja som 4. seriu tusim ani nedopozerala ... v tretej ma to zacalo dost nudit .. ale 5 seria je z tych vsetkych najlepsia ... fakt ... v tych poslednych castiach bol podla mna uz strasny bordel ... ale teraz zdvihli latku si myslim
@pastelkabarbora hej Ezra a Alison to tam riadne motaju, ale to vlastne všetci pomaly a hej aj ja som počula že sa chystaju ešte ďalšie 2 série a som zvedavá čo v nich chcú dávať
predtým som niekoľkokrát videla prvých pár častí, no neujalo sa to u mňa, ale teraz na jar som prečítala zopár tých kníh a momentálne som na druhej sérii ^^ vlastne keby mi to išlo rýchlejšie online/chcelo by sa mi sťahovať každú časť, tak to pozerám all day all night zatiaľ ma to celkom baví, no
prve serie super, bavilo ma to ale potom to islo uz ddolu vodou...4 seria uplne od veci, uz to nasilu natahuju a je to cele divne
a ten ravenswood tak k tomu sa radsej nevyjadrujem
seriál mám rada, bohužiaľ často krát som pozerala iba zo zvyku, tak sa momentálne teším, že sa to znovu rozbieha a začína byť zaujímavé (ale dúfam že nové mŕtvoly v záhradách si odpustia)
@pastelkabarbora po tom, ako to "nenápadne" hádzali na všetkých ľudí to môže byť už aj Rosewoodsky poštár ktorého sme tam ani nevideli alebo Tippi the bird
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pride mi to uplne umelo natahovane, aj ked myslienku to malo genialnu
a CALEB!!!!!! citim sa aj 13rocna ale v tomto pripade mi to je jedno
@acvd43xa7w suhlasim .. ale si myslim, ze 5. seria sa drzi zatial omnoho lepsie ako predosle 2
@lucy92 .. presne .. dufam, ze ten koniec nas vsetkych zabije .. snad to neukoncia nejaky extra predvidatelnym sposobom
a ten ravenswood tak k tomu sa radsej nevyjadrujem
@pastelkabarbora po tom, ako to "nenápadne" hádzali na všetkých ľudí to môže byť už aj Rosewoodsky poštár ktorého sme tam ani nevideli alebo Tippi the bird