ahoj .. ja som to tiež pozeral .. the vampire diaries mám všetko pozreté s EN dabingom a Sk titulkamy teraz akurát skončili tento štvrtok bol posledná časť tretej série- inak koniec bol neskutočný a 4.séria má byť až 7.9.2011 ináč dobrý seriál je aj the secret circle ten tiež teraz skončil s upírskymi - to bola iba 1 .séria .. a cheš tak sa mi ozvi tu na birdze
Prestala som pozerať PLL dakde za polkou prvej série, lebo som stihla prečítať všetky PLL knihy a ten seriál ich presne kopíroval Ale čo počúvam, tak sa to od toho dosť odklonilo, takže to možno dopozerám
TVD ak si pozerala súbežne s tým, ako to dávali u nás, tak ti odporúčam dopozerať tretiu sériu... ako hovorí @pamiselo , koniec bol masaker
@flyinbirdie videla som obi dve série a je to super určite budem pozerať aj tretiu keď pôjde ..ale ten dabing mi nejako extra netrhal uši ako pri iných filmoch/seriáloch..
@lilnicole ja to radšej ani pozerať nebudem ale nezdá sa mi že by to presne kopíroval,ja som pozerala seriál a kamarátka čítala knihu a hned v prvej knihe vraj tuším toby zomrel a v seriáli nie takže
@lilnicole hej ináč ten koniec neviem či som mal plakať alebo skákať od radosti boh vie ako sa to vykluje a že vraj upírske sú zatial iba v polke a že sa plánuje ešte dosť sérií .. no ? uvidíme ..
@nathalii Ja už pamätám neviem fakt, viem že po istú časť to bolo úplne presne ako v knihe a tak ma to prestalo baviť, ale čo pozerám teraz, tak sa to hodne zmenilo, napr. v knihe Aria/Ezra skončila veľmi skoro, čo mi bolo hrozne ľúto... Len vieš, PLL kníh je 9 tuším... a ešte aj presne aj A bol ten istý človek ako v knihe Len som zvedavá, či aj tú zápletku urobia tak ako v knihe, lebo fakt, tam som to nečakala, veľmi dobre spracované.
@pamiselo Ak by si bol dievča a bol by si zameraný na Damona/Elenu, tak skákať od radosti Ak len pozeráš seriál, tak taktiež Tak plánuje sa minimálne do 6. série. Seriál to posunulo na úplne nový level, pre mňa to bola najlepšia časť celých TVD
@ouch ono to je na dlhšie Ja mám aj veľmi slušné vysvetlenie, ale to je fakt na veľmi dlhú TS Ale v skratke: vybrala si ho, ale to, že už nie je človek veci dosť výrazne mení. Jednak si spomenie na všetky veci, na ktoré kvôli Damonovi "zabudla", jednak už bude mať čas na to, aby myslela na "navždy" namiesto "teraz". Ako vempajr už bude mať všetky emócie silnejšie. Tá posledná epizóda prekrásne načrtla ich začiatok.
@ouch By si mala počuť na nete jedna stránka, kde chodím, mám tam takú menšiu TVD komunitu a ich teórie ohľadom toho sú jedné z najlepších vysvetlení, aké som kedy počula Tie baby to majú tak rozobraté a tak skvelo do toho vidia, väčšinu vecí mám od nich Ja som strašne zvedavá, ale až v septembri no
áno ta si zabudla nato že do telefonu mu ovedala možno keby sme sa stretli ako prvý .. a ak sa stane upírkou čo sa asi stane ak bonie dačo nespraví lebo to je hlavná hrdinka seriálu no tak ona si všetko rozpamatuje čo jeje kedy dakto (upír) povedal aby zabudla .. napr. ako caroline - dameon jjej vtedy ju anipuloval a potom jej povedal aby na to zabudla a ked ju katherine premenila no tak išla za dameonom mu povedal hra sa začína :.
ja podozrievam kazdeho kedze odhalena -A(nechcem to tu takto verejne napisat,kto to je,aby niekto neprisiel o tie nervy pocas celych dvoch serii ma celkom dost prekvapila.
teraz čítam a vlastne pred domnou to už povedala @lilnicole to čo som napísal pred týmto komentom takže nič som nenapísal a bude to zaujímavé lebo bratia salvatorovci boli dohodnutí že bude jeden s nou ona zomrie a budú zase bratmi ale teraz už elina bude žiť večne ked to už mám tak povedať tak bohvie ako to bude .. možno si nevyberia ani jedného ked povedala aj to že už nechce nikoho stratiť
@pamiselo Prosím, len nie "Elína" To je mega chyba otrasného slovenského dabingu, to isté ako "SalvatórE" Myslím, že vo vnútri si vybrala Stefana aj preto, že Damon jej sľúbil, že už nikdy neodíde. Ale to je hrozne zamotané, tam je toho oveľa viac, len to je na dlho Ale poviem ti tak - Julie Plec, ona je "executive producer", neviem čo to je, výkonný producent? vedúci producent? Niečo také ako režisér... Ona vravela, že to, že si rozpamätá ju neovplyvní hneď, ale v konečnom dôsledku to bude mať veľkú váhu.
@ouch Tumblr Sú tam asi také 3-4 holky, ktoré majú neuveriteľný "insight". Občas, keď čítam ich rekapitulácie každej epizódy, nestačím sa čudovať
Seriál pozerám, odkedy ho začali vysielať, milujem ho! Ale slovenský dabing je hrozný, skutočne ma to silno irituje. Ale tak, všetko je lepšie v aj. Ale seriál je to super
tiež som pozrela tento serial po anglicky tie dve serie, a ja ho mam strašne rada, aj ked nezavislačim na nom a nestahujem každy tyžden, ale napriklad minule tyžden som od spolužiačky vypytala ale poslednych 14 epizod a pozrela naraz.. mna to tak viacej bavi, ked možem pozerať viac časti po sebe
ale inak som straašne fandila Spencer s Warenom (? neviem či som napisala dobre meno), proste s tym čo s nim už jej sestra tak davno chodila, ony boli zlati spolu
@pamiselo To je jedno, v origináli je Elena a len naši skvelí dabléri si myslia, že to musia vyslovovať ako američania Aspoň že Ariu nechali Ariou a neprekrstili ju na Eriu, ako som si myslela, že to spravia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
omgf
TVD ak si pozerala súbežne s tým, ako to dávali u nás, tak ti odporúčam dopozerať tretiu sériu... ako hovorí @pamiselo , koniec bol masaker
@nathalii Ja sa desím, ako nadabujú Caleba...
@pamiselo Ak by si bol dievča a bol by si zameraný na Damona/Elenu, tak skákať od radosti Ak len pozeráš seriál, tak taktiež Tak plánuje sa minimálne do 6. série. Seriál to posunulo na úplne nový level, pre mňa to bola najlepšia časť celých TVD
veď si vybrala Stefana
-A.
Nepošleš mi do správy link s kade stahuješ PLL prosím? aktuálne nemám ,čo pozerať ,ked v telke nič nehrá
no, ktovie ako to dopadne
ja podozrievam kazdeho kedze odhalena -A(nechcem to tu takto verejne napisat,kto to je,aby niekto neprisiel o tie nervy pocas celych dvoch serii ma celkom dost prekvapila.
ty mas nejaky typ?
aká je tá tvoja?
Viem kto je A, zaujíma ma teraz tá iná dôležitá osoba v ďalšej sérii
A zbožňujem Emily.
myslis -A ktoru odhalia na konci 2 serie?
@flyinbirdie
ty si nevidela este druhu seriu,resp.koniec?
@ouch Tumblr Sú tam asi také 3-4 holky, ktoré majú neuveriteľný "insight". Občas, keď čítam ich rekapitulácie každej epizódy, nestačím sa čudovať
inak, si tam aj registrovaná, že?
ale inak som straašne fandila Spencer s Warenom (? neviem či som napisala dobre meno), proste s tym čo s nim už jej sestra tak davno chodila, ony boli zlati spolu
Pretty little liars je uzasny serial super podla mna ale tiez v slovenskom dabingu ho vidiet nechcem lebo ma jedine ak napne..
takže myslime tu istu už sa teším na ďalšiu sériu