Dobrý podvečer. Vedel by mi niekto povedať ako mám preukázať u operátora (Telekom), že aký stav peňazí mám na bankovom účte. Vyžadujú odomňa totižto minimálný zostatok 300 eur. Samozrejme, že to mám ale ako im to mám preukázať?
to je čo za kokotinu? nikdy som nepočul,že by toto vyžadovali od niekoho a pochybujem,že je to v súlade s pravidlami ....zostatok na účte nie je dokaz ani o schopnosti splácat ani o ničom inom
@5 ved zdravy clovek si neberie ani pausal z telekomu... ludia ktori dobrovolne si beru mobil na pausal, v ktorom ten mobil preplatia o 150% z povodnej ceny mobilu a este sa tesia ako neskutocne usetria ked kupia smartphone za 100€ ( v hodnote 700€) si nezasluzia nic ine, len aby Telekom s oveckami nadalej vyjebaval uz sa tesim ked nasa vlada preda zvysnych 49% nejakej sukromnej osobe a uz 51% vlastnia nemci a 49% bude v inych rukach :3 dufam ze potom slovakov budu zdierat este viac
@erjedna Nikde som netvrdil, že neboli. Ale v tom paušále nie je len hodnota daného mobilu. Áno, môže sa to zdať predražené a majú veľký zisk, ale o tom je biznis nie? Kapitalizmus. Neverím, že by si predával výrobky alebo služby tak, aby ti to pokrylo akurát tak náklady...
prečo ako študent bez práce si beries telefon na paušál? A ked máš nato aby si splácal 700e telefon tak mas aj na splácanie telefonu normal na splátky,nech ti to teda zoberu rodičia ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Este som nepocul,aby nieco take pozadovali...
2. nikto nema pravo ziskavat informacie o tvojom osobnom ucte v banke