nabuducu stredu idem na preventivnu a sa bojim toho aby mi nezistila ze fajcim =D kamarat mi howoril neco ze mam pit kazdy den aspon 2l mlieka a nezisti mi to ale tak to je picovina podla mna.. =D napiste tu neco normalne co by asi tak pomohlo.. a nepi
heh podla mna ti to zisti nemas sancu. je to svinstvo, ale ak odmietas moznost nefajcit thaq neviem neviem ci ju dako mozes oblafnut....myslim ze tak tydzen mas cigarety v krvi ak dobre pametam co mi hovorili....mariska mesiac a cigy tazden ci nie?
To bze fajcis ich nemusi zaujimat. A to o tom mlieku sa robi vtedy ked ides an testy na drogy. A napriklad hulis tak to mlieko pomaha. Spoluziakovi uz dvakrat robili a nic nezistili. Pritom huli kazdy den
Ak si fajcila len klasicke cigarety, ju do toho nic... ale ak napr. budes fajcit marisku, tak z toho budes mat problemy... A nefajci aspon v ten den, kedy tam pojdes a v ten vecer predtym
na vysvetlenie: Ak ti bude brat krv, a nepovies ze fajcis ( aj tak ti nemoze nic povedat, iba ti moze odporucit aby si prestala), tak je mozne ze na vysledkoch sa jej nebude nieco zdat a posle ta na ine vysetrenia,uplne zbytocne...ked priznas farbu , tak to zohladni vo vysledkoch a bude vediet, ze nejaka odchylka je sposobena fajcenim..asi tak
ale zalezi od toho co ti idu z toho mocu zistovat...ja som tiez "odovzdavala" moc a nikto netusil ze fajcim..ani som im nic nehovorila...akurat so sestrickami v nemocnici na balkone som si zapalila...
nenávidím preventívne prehliadky...hnusné branie krvi a potom čo človek ešte musí ísť zaniesť do mesta aj s močom na biochémiu ach jaj...na prvej mi zistil že mám na piču zrak, na druhej že mám krivú chrbticu (čo bola nakoniec hovadina) a na tretej že mám vysoký cholesterol a keďže budem mať 21 mal by som mať tento rok prehliadku, ale ten náš dement ma už preradil k nejakej neschopnej doktorke pre dospelých tak neviem ako to bude...
preventivka je este celkom v pohode, mne viacej vadi sportova prehliadka, tam davas moc, beru ti krv, potom skaces na takej podlozke co najrychlejsie a najvyssie, a potom bicyklujes na stacionarnom bicykli, pricom musis udrzovat nechutne tempo, na ksichte mas dychaciu masku a na ruke ten tlakomer ci co to je , ktory ti kazdu chvilu stlaca ruku... potom ti merju tuk takymi divnymi klestami, vazia, meraju, ekg robia a je tam taky pedofilny doktor, ktory sa ma snazi uz tri roky donutit aby som si vyzliekla podprsenku... no fuj
nemaj boja to ti nezistí, to by musela robiť špeciálne testy na to či fajčíš, to je presne ako keď húliš...ak ti nerobia špeciálne testy na to tak to nezistia...a keď ideš na preventívnu tak to nezistia, šak koľko krát som už ja bola a nič mi nezistili...hehe
Zbytočne sa neboj. Možno sa ťa to len doktorka opýta, ale zistiť ti to nemá ako v moči zisťujú na prehliadkach len cukor a krv v moči a na krvi pozerajú krvný obraz, stav leukocytov, erytrocytov a to je všetko sa mi tak zdá Aspoň moja lekárka len toto robí.
ts, mňa tiež strašili že to môže zistiť, ale moja doktorka je taká, že prehliadku robí naozaj len "prehľadne" kukne, vidí, že mám ruky nohy parohy, nič neodpadáva, všetko drží, trochu popočúva a idem domov
@33 Nie je hypokratova prísaha o niečom inom?
A neviem či sa tá prísaha čo myslíš viaže aj na deti a mládež (pod 18 rokov) A neviem čo je na tom pravdy, ale niekto mi tvrdil že dieťa pod 18 oficiálne ani nemôže ísť k doktorovi bez sprievodu rodičov... (ale toto je nezaručená informácia, zatiaľ mi ju nikto nepotvrdil ani nevyvrátil...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale tu už stráca zmysel úplne všetko ...
Zistíš ...
nic ju do toh
p.s.: ja nefajcim
A neviem či sa tá prísaha čo myslíš viaže aj na deti a mládež (pod 18 rokov) A neviem čo je na tom pravdy, ale niekto mi tvrdil že dieťa pod 18 oficiálne ani nemôže ísť k doktorovi bez sprievodu rodičov... (ale toto je nezaručená informácia, zatiaľ mi ju nikto nepotvrdil ani nevyvrátil...)
@0 Súhlasím s radou aby si nefajčila...