ahojte chcela by som sa spýtať či niekto neviete či a koľko sa platí bankový poplatok ak chcem cez moj účet(konkrétne prima banka) poslať kamarátke do čiech peniaze-200Kč...........a vzhľadom na to že to malá suma tak nechcem platiť nejaké horibilné vedľa
@vitaeestamor je to veľmi veľa, ale niekedy sa to dá iba tým jedným druhom... ja napr. keď som si platila prihlášku tak som musela iba tou jedinou platbou (sha to tuším bola) a platila som tiež toľko... ofc sú aj lacnejšie niektoré, myslím že tých 150 je taká bežná cena za sepa platbu mám pocit
a najlepšie je i tak keď majú možnosť platiť aj kartou, nie len prevodom
medzi čsob a čsob je to napr. len 20 centov, tak byť tebou ak máš možnosť (cez rodinu alebo kamarátov alebo celkovo), tak choď cez partnerskú banku
online platby niesu myslím nejak extra účtované, teraz, keď už sú tie SEPA platby neviem ako to je ale záleží aj od banky, napr. raz priamo z pobočky slsp sme posielali peniaze na účet do čr tam bol min. poplatok a potom som prevádzal online prevod na účet a tam to strhlo 10 € :/ treba si to zistiť preto využívam inú banku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@as To je velmi vela, si si ista? Ja platim za prevod z TB do CSOB 150 kc,
a najlepšie je i tak keď majú možnosť platiť aj kartou, nie len prevodom
medzi čsob a čsob je to napr. len 20 centov, tak byť tebou ak máš možnosť (cez rodinu alebo kamarátov alebo celkovo), tak choď cez partnerskú banku
Za prevod v kč si banka pýta 25€
Za prevod cez IB v € len nejak 50c.
Nechápem ich logiku.