Prosím vás alebo neprosím,ako ste si/z čoho ste si vytvorili prezývku.. Nejaky typ z iniciálok,z neustáleho používania jedného slova.Použili ste svoje meno? Ak máte ešte nejaké prezývky v zalohe hoďte ich sem,ak sa vám chce ..ďiki čo dnes robíte? .
mna volaju baso a vzniklo to tak ze kamarat to nechtiac pokomolil a chytilo sa to...povodne to chcel povedat takto...odkaz radovi nech zoberie so sebou basu..a povedal..odkaz basovi nech zoberie so sebou radu...a uz som bol baso
Ja sa prezívam sám , lebo moji priatelia sú kokkkkoosi (veď viete čo som chcel povedať ) a vymysleli by mi totálnu .............................. Ja sa prezívam napr.
Aladin, byat (bjat sa to číta ) , brok , immer ( také slovko z nemčiny ) atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A podľa mňa, prezývky by sa mali s niečím spájať, s nejakou situáciou, vlastnosťou alebo tak, nie si ju len tak vymyslieť
Ja som Kuvik asi tak od základky niekto ma tak začal oslovovať - už ani poriadne neviem, prečo - a prischlo mi to a teraz ma tak volajú všetci
(tu som Kuvinčík.. lebo prečo by Kuvik nebol obsadený )
Ak chceš prezývku, nechaj niekoho iného, nech ti ju vymyslí.
Aladin, byat (bjat sa to číta ) , brok , immer ( také slovko z nemčiny ) atď