Maťa. To je maximum. Alebo jej raz za cas poviem martinka trampolinka ale to sa viaze k istej situacii a robim si z toho srandu. Nepouzivam ziadne chrobaciky, zlaticka, chrustiky ani nic. Len menom.
@ method
slávnostne na moju vlasť...či to nie
ale vážne, ja sa smiať nebudem a dúfam, že ani ostatní nie @ trdelniiiq aj hundroš je celkom mile keď sa to vysloví s láskou
moj ma vola: lasta, šoša, šola , mimi
ja jeho: lasta, mimi , (raz chcel aby som ho volala barón , ale neuchytilo sa to )
az teraz som si uvedomila,jak som to napisala, ze ako to znie mg
@alchemille mne sa looobi boo
ale zas mam rada slovenske ako medvedik a macicka, to je co som pocula od posledneho yźalubeneho paru
alebo z hodin francuztiny mam rada mon petite choux
V slovenčine sme si nikdy nevymýšľali prezývky,.... Vždy sa oslovujeme po anglicky,.. Vlastne, väčšinu času po anglicky aj kecáme
Každopádne, niekedy si robíme srandu a predbiehame sa, kto vymyslí originálnejšiu,.. sranda je, že tie totálne trápne sa vždy ujmú
TOP najpoužívanejšie sú :
Baby / Babe / Boo / Cutie pie / Baby boo / Sayang / Little Macan / Teddy / Sweety baby pussy muschy / Cute butt & Babie Boobies
Doteraz nechápem, ako sme mohli niektoré vymyslieť a ešte ku tomu používať
... a áno,... máme ich dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
zvieracie názvy? radšej sa zabijem
yes viem, ale nechápem to odvodenie z toho zvieratka aké meno sa dá odvodi???ť
ju?
ty my chceš sťažiť písanie?
ale zlatíčko je pekné
ooou
ale ja som maďar, tak mi to dúfam prepáčiš
je to mile
@darkestangel
aha...už mi je to jasné
slávnostne na moju vlasť...či to nie
ale vážne, ja sa smiať nebudem a dúfam, že ani ostatní nie
@ trdelniiiq aj hundroš je celkom mile keď sa to vysloví s láskou
a on mňa piškótka, cica, kuriatko, kačiatko, drobec, blázon, vedúca
..alebo naše oblúbené : Ty..jak sa voláš..sem poď
jeej...to je krásne
@dadley
však keď je to len vrámci srandy tak je to fajn.
ja jeho: lasta, mimi , (raz chcel aby som ho volala barón , ale neuchytilo sa to )
az teraz som si uvedomila,jak som to napisala, ze ako to znie mg
ty hej jak sa voláš
asi to začnem tiež používať
Neviem si predstaviť už ani nejaké oslovovanie v slovenčine.
zvieracie - mačička
to je krásne, že aňu
aj bábo
ale zas mam rada slovenske ako medvedik a macicka, to je co som pocula od posledneho yźalubeneho paru
alebo z hodin francuztiny mam rada mon petite choux
to je náhodou pekné
@Saddath
kočica
Každopádne, niekedy si robíme srandu a predbiehame sa, kto vymyslí originálnejšiu,.. sranda je, že tie totálne trápne sa vždy ujmú
TOP najpoužívanejšie sú :
Baby / Babe / Boo / Cutie pie / Baby boo / Sayang / Little Macan / Teddy / Sweety baby pussy muschy / Cute butt & Babie Boobies
Doteraz nechápem, ako sme mohli niektoré vymyslieť a ešte ku tomu používať
... a áno,... máme ich dosť
a aj Little Macan