Ja som na CT2 kukal ,,O chlapcovi, ktorý sa chcel stať medveďom". Bolo to o páre inuitov- eskimákov a o páre snežných medveďov. Obidva páry mali mať dieťa, ale medvedica porodila mŕtve medvieďa a zo zármutku ani nežrala. Vtedy sa narodilo zdravé dieťa eskimákom a jeho otec sa rozhodol že chlapec bude mať kožuch z medveďa- symbol lovca. Medveď zasa nechcel aby samička zomrela a eskimáčke počas lovcovej neprítomnosti zobral synčeka. Toho vychovala medvedica a naučil sa všetko ako medveď, ale nevedel niektoré veci ako medvede- kotrmelce apodobne. Keď mal asi 1,5 roka, jeho skutočný otec našiel brloh a pred jeho očami mu zabil matku medvedicu.... Potom chlapca mali doma a uvedomoval si, že je človek, ale mal medvediu dušu a psychiku... Potom utiekol a tak... Nakoniec to pekne skončilo ale bolo to tam smutné, lebo bol z neho medveď, ktorého lovec eskimák nevedomky zabil. Duch hory mu ale vrátil život, lebo splnil tri skúšky a mal právo byť medveďom... Bola to rozprávka skorej pre dospelých a bola neskutočne krásna a nie vždy tam bola hudba, taká skorej dráma a nakoniec som vyronil pár sĺz, bolo to úžasné!
no rozplakat by ma dokazal nejaky autenticky tragicky vojnovy film ale musel by byt dobre spracovany lebo v opacnom pripade sa na takych filmoch smejem
Ja som revala pri takom filme o neandertálcoch a o tom aký smutný život tam mala jedna žena čo nepatrila k tomu kmenu neandertálcov ale inému kmenu ale žila s nimi lebo ked bola malá jedna žena s toho kmena ju našla, taká chúda bola utláčaná, hrozne som vtedy plakala......
P.S. I love you.... Ale to len doma, akože celé tričko od maskary ešte zo školy... A v kine som sa už len smiala na scénach, ktoré som pri plači prepásla... Ach no, žena (dievča) stvorenie krehké... Ako ktorá
pamatam sa,ze som plakala aj pri panovi prstenov 3 ale len prvy raz ..a este vzdy placem pri takom jednom filme s winonou rider, davali ho cez prazdniny v telke minuly rok..ale neviem ako sa vola
walk remember.akoze ja ozaj neplacem..ale ked ide o choroby a o cistu nespravodlivost(ze chujom sa dari a dobrym ludom nee),tak jako slzim na nezastavenie
Ja niektore filmy hrozne prezivam..Zelena mila tam som plakala jak vysita..alebo serial supernatural..no ludia by ste nechapali kolko som pri tom revalaaa..alebo velmi nebezpecne znamosti 1..tiez ma zlozilo...
ako ja plačem koli hocijakej blbosti vo filmoch, ked je niečo viac dojemnejšie tak revem, keby som mala napísať všetky fimi pri ktorých som revala,tak si poviete ,že som psychopat,že pri takých sa ani revať nedá...hihi
suhlasim s 26. PS:I love you.. bolo fakt pre mna smutne,najma ako si spominala a ako dostala ten posledny list.............som sa skoro neudrzala a revala a to som na tom bola dvakrat v kine a druhykrat mi to propadalo rovnako smutne ako prvy
ja som furt v slzach. Naposledy ked som pozerala Priatelov, tu cast, kde Chandler poziadal Monicu o ruku. Uz 15krat som to videla a vzdy sa znovu rozrevem.
ale napadaju ma teraz...najnovsie co som videla vecny svit neposkvrnenej mysle vcera....to ma uplne polozilo....
a inak: Kedysi pri armageddone...
A dalej Dracula-zakazdym neznasam ked gary zomiera, velmi nebezpecne znamosti, forrest gump, nožnicovoruky edward, a tak dalej... a niekedy placem aj pri vseljakych blbostiach podla aktualneho citoveho rozpolozenia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale vzdy si uvedomim ze je to len akože je to vymyslene preco by som mala revat a nerevem
Smiat sa na SAW alebo tak to hej, ale plakat?
Sak co sa tam dalo plakat?
Boze, ona tam ostala s nim. alebo Och to je smutne, on sa utopil.
Baarculiq: akurat titanic je podla skutocnej udalosti
Iba pri moste do krajiny Terrabithia som sa nasilu rozrevala
mna rozplakali filmy ako Forrest Gump alebo A beatiful mind..plakala som tusim aj pri Panovi prstenov ked Gandalf zomrel(vtedy som nevedela ze ozije
ale napadaju ma teraz...najnovsie co som videla vecny svit neposkvrnenej mysle vcera....to ma uplne polozilo....
a inak: Kedysi pri armageddone...
A dalej Dracula-zakazdym neznasam ked gary zomiera, velmi nebezpecne znamosti, forrest gump, nožnicovoruky edward, a tak dalej... a niekedy placem aj pri vseljakych blbostiach podla aktualneho citoveho rozpolozenia....
a ešte pri Titanicu a HP1 - scéna so zrkadlom z Errisedu... a Zelená míľa a Forrset Gump...toť všetko za celý môj život...
A čo sa týka hororov, ja sa na tých krvavých scénach väčšinou rehocem