buď ti naznačujú vždy len tí nesprávni (podvedome cítiš, že by to s nimi nefungovalo) alebo máš nejaký vnútorný blok, ktorí ti bráni začať si s daným dotyčným niečo viac...no a už len prísť na koreň toho bloku a si za vodou
Vy ste takí hnusní! (niektorí) , takto, keby si ešte nenašla toho "pravého", tak ok, ale to vyhýbanie, neviem, či už je ok Ale nie som žiadny psychológ
som na tom podobne... tiež sa bojím akosi lebo som sa sklamala... len to je ťažko... nejak okolo mňa vidím veľa párov, niektoré sú spolu len na určitý čas a to ja nechcem... a potom sú tu páry také, na ktorých si človek všíma a vidí ako si navzájom vážia jeden druhého... takýto by som chcela mať a samozrejme pracovať na ňom... len zatiaľ neprišiel ten správny človek
BTW : nechápem ako je možné že niektoré baby tu nemajú chalanov. To mlátite palicou každého nápadnika alebo na nich vrčíte z tečúcou slinou z úst ? NA peknú sa chalan sám chytí.
ale veď pokiaľ ti naznačil niečo niekto o koho si nemala záujem a ty si sa začala vyhýbať je to ešte dajme tomu ok, horšie je keď si sa začala vyhýbať a mala si záujem.. s tým by už trebalo niečo robiť
ja som na tom rovnako a ani mi to nechyba, napriklad niektori o mna mali zaujem a tiez som sa im zamerne snazila vyhnut, ale ja som sa s nimi nemala pomaly o com rozpravat, proste mi nesadli ako ludia a uz vobec ma nepritahovali fyzicky...a vobec neviem, ci to z ich strany bol ozajstny zaujem alebo si chceli uzit...
treba len najst toho spravneho, je dobre, ze nemas vztah len kvoli spolocnosti, lebo vsetci maju vztah a idu do neho, len aby neboli sami, taky vztah skonci tak rychlo, ako zacal
@2koala že máš 20 a ešte si nemala chalana divné nie je, to je čisto tvoje rozhodnutie. Ale pokiaľ sa automaticky začneš vyhýbať každému kto ti niečo naznačí, to asi úplne v poriadku nie je, takéto reakcie obvykle vychádzajú z nejakého dávno vypestovaného strachu alebo tak.
Napríklad moja sestra niečím podobným určitú dobu trpela tiež, bolo to niečo ako fóbia z blížkosti chalana, pretože mala problematickú pleť čo jej dosť vadilo a tak si dávala pomerne hrubé vrstvy acnecoloru, a bála sa že z blízka je to vidno, alebo keby sa jej nebodaj dotkol, tak sa tým celý zamaže. Potom sa jej pleť dala po pár rokoch dokopy, ale trvalo jej ešte asi ďalšie tri-štyri, kým sa tohto už takmer "inštinktívneho" strachu zbavila.
Ide hlavne o to či sa tým "čo ti niečo naznačia" začneš vyhýbať vedome a zámerne, alebo proste ani nevieš ako a prečo, ale robíš to. Ak ide o prvý prípad, tak je to tvoje rozhodnutie, nech sa páči. Ak ide o ten druhý, tak ťa ovládajú nejaké impulzy naučené z minulosti, čo zasa, ak ti to vyhovuje, tak nech sa páči, ale ak nie, tak to očividne dobré nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Pozor aby ti nezarástla chachara
ale určite nie si divná
lebo zakladáš jebnuté fóra!
nikoho som nenútila čítať ani odpovedať na moju otázku
ja som na tom rovnako a ani mi to nechyba, napriklad niektori o mna mali zaujem a tiez som sa im zamerne snazila vyhnut, ale ja som sa s nimi nemala pomaly o com rozpravat, proste mi nesadli ako ludia a uz vobec ma nepritahovali fyzicky...a vobec neviem, ci to z ich strany bol ozajstny zaujem alebo si chceli uzit...
treba len najst toho spravneho, je dobre, ze nemas vztah len kvoli spolocnosti, lebo vsetci maju vztah a idu do neho, len aby neboli sami, taky vztah skonci tak rychlo, ako zacal
Napríklad moja sestra niečím podobným určitú dobu trpela tiež, bolo to niečo ako fóbia z blížkosti chalana, pretože mala problematickú pleť čo jej dosť vadilo a tak si dávala pomerne hrubé vrstvy acnecoloru, a bála sa že z blízka je to vidno, alebo keby sa jej nebodaj dotkol, tak sa tým celý zamaže. Potom sa jej pleť dala po pár rokoch dokopy, ale trvalo jej ešte asi ďalšie tri-štyri, kým sa tohto už takmer "inštinktívneho" strachu zbavila.
Ide hlavne o to či sa tým "čo ti niečo naznačia" začneš vyhýbať vedome a zámerne, alebo proste ani nevieš ako a prečo, ale robíš to. Ak ide o prvý prípad, tak je to tvoje rozhodnutie, nech sa páči. Ak ide o ten druhý, tak ťa ovládajú nejaké impulzy naučené z minulosti, čo zasa, ak ti to vyhovuje, tak nech sa páči, ale ak nie, tak to očividne dobré nie je.