Mám priateľa... a on je vážne skvelý Lepšieho by som si priať naozaj nemohla. Urobil by pre mňa všetko!! Lubim ho... Problém je ten, že je tu jeden chlapec. Nikdy sme spolu nič skutočne nemali, poznáme sa už dlho. Len proste, vždy ked si napíšeme, aleb
Keď to skúsiš, možno to nebude až také skvelé a budeš ľutovať že si kvôli tomu zrušila už dobrý vzťah. Alebo možno prídeš k tomu druhému, no potom tu zase budeš písať že máš dokonalý vzťah, ale poznáš niekoho kto ťa nenechá chladnou
Ak máš naozaj takého frajera ako píšeš, nerieš toho druhého. Neoplatí sa ti to. Ak ti na ňom nič nevadí, nemáš čo riešiť. A ten druhý by mohol byť nejaký debil a potom by si to ľutovala. Moja kamarátka mala podobný problém. Ja radím, aby si toho druhého nechala tak
,,Ak miluješ dvoch ľudí naraz, vyber si toho, do ktorého si sa zamiloval neskôr. Lebo ak by si naozaj miloval toho prvého, nezamiloval by si sa do druhého."
áno áno si z neho paf lebo maš priateľa a ten je stále taký istý .. a ten druhý je niečo iné .. čo by si chcela skúsiť ale len skúsiť to pozná každý a vyjeb sa na to ... ty hriešnica v mysli ho určite preťahuješ .. no fuj ti
tak ho proste toho svojho nemiluješ naozaj, iba si to myslíš, lebo si ešte možno nezažila skutočnú lásku...
raz budeš pravdepodobne naozaj niekoho milovať a uvedomíš si, že toto teraz bola iba píčovina, lebo keď naozaj niekoho miluješ, tak ťa nikto iný ani nenapadne
Jasné že ho može lubiť. Preboha to je normálne ... Je to ako ked ste zadaný aj 10 rokov a svoju ženu či priatelku lubite a ide po ulici daka ženska a vy zastavíte aby ste sa na nu mohli pozerať lebo je fakt dobra.. Ale pri tom milujete svoju tu čo mate doma... To je v pohode, pokial s nim nič mať nebudeš..... On určite nie je najkrajší chlap na svete pre teba... A to že maš kamoša ktorý sa ti páči nič neznamena Ale drž sa ho možno po rozchode s prvým sa date do kopy
hmm....asi ee. Akože hej, mám priateľa. Ale nejako ma nezaujímajú iní chlapci...nikto z nich ma nepritahuje tak ako on a nikto z nich na mna nepôsobí tak ako on...Akože ked idem po ulici a kamoška ma drgne že "hen aha pekny chalan" tak sa kuknem nanho (a to som ešte taka slepa k tomu) a poviem jej že " no hej" ale inak nič z toho nerobim, zabudnem hned na to a nie som z toho "paf"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
boha,mas dobreho chlapa,ktoreho lubis a ty sa vobec zaoberas dakym inym a chujovinami typu,ze si z neho (toho druheho) hotova?
akoze...-.-
a hej,zazila,ale nikoho som nemala,tak som mohla zahorievat kazdy den k inemu.
2. ak niekoho lubim, nepotrebujem ineho
ľúbim len jednu. Teraz k veci:
Možno si s ním šťastná, ale láka ťa ten druhý...
Keď to skúsiš, možno to nebude až také skvelé a budeš ľutovať že si kvôli tomu zrušila už dobrý vzťah. Alebo možno prídeš k tomu druhému, no potom tu zase budeš písať že máš dokonalý vzťah, ale poznáš niekoho kto ťa nenechá chladnou
A tak by som ti povedal,že sa treba rozísť...
No kedže som túto istú haluz spravil aj ja a nakoniec som skončil sám,tak to neodporúčam
tak ho proste toho svojho nemiluješ naozaj, iba si to myslíš, lebo si ešte možno nezažila skutočnú lásku...
raz budeš pravdepodobne naozaj niekoho milovať a uvedomíš si, že toto teraz bola iba píčovina, lebo keď naozaj niekoho miluješ, tak ťa nikto iný ani nenapadne
ked raz niekoho lubis, nezapozeras sa do niekoho ineho, ani ta nebude chemicky ci akokolvek inac sexualne pritahovat..
na tvojom mieste sa rozidem aj s tym terajsim