@grietusha myslim, ze pokial su role situacie vymenene tak splnas vymenovane ulohy zase ty .... ved je to obojstranne , jedine, ze by nastala situacia ze obaja mate blbu naladu naraz a zas vtedy sa mozete potesit navzajom......
Tvoj prispevok vyznie akoby si len egoisticky prijimala co dostavas a nic nedala
@hluzar myslím, že som jasne napísala, že priateľstvo je nielen o prijímaní (ako to z možností vyplýva - ten, čo robí to, čo robí to a bla bla), ale aj o dávaní.
prečítaj si to ešte raz, ja sa nemám potrebu opakovať.
@grietusha a prave ja si myslim , ze kazdy moze len o sebe vediet , akym je priatelom pre inych ludi, ako si ich vazi a za co mu stoja, preto vacsina ludi podla mna hlasuje podla seba.
co si ty nespravila a vobec nie je nutne, aby si sa opakovala
@hluzar ja som hlasovala podľa seba vzhľadom na to, že moje priateľské vzťahy sa nezakladajú na večnej prítomnosti, pretože mám priateľov rozhádzaných po svete (a nie kvôli internetu, ale kvôli tomu, že ja neustále behám po svete a že sa aj mnohí z nich presťahovali) a neustálemu spoločnému navštevovaniu akcií a neviem čo, tak som musela prehodnotiť, prečo si tých ľudí tak vážim a čo všetko pre mňa znamenajú.
a prišlo to k tomu, že to je o tom, že si vzájomne pomáhame. bodka.
Suhlasim s tym co napisal @0mega1... Ked clovek najde taku spriaznenu dusu ze splna vsetky atributy co su v moznostiach tak to je vecinou viac ako len priatelstvo...
@hluzar a proste nemôžem od niekoho na opačnom konci sveta chcieť, aby si práve teraz vypočul, že som v prdeli.
ach. ale ja mám divné vzťahy, podľa mňa to nehodnoťte. tie vzťahy môjho typu v dnešnej spoločnosti väčšinou už nemajú miesto. ako sa tak pozerám okolo seba.
@grietusha co je v podstate irelevantne ..... pretoze bud pozeras na seba, alebo na druhych a kedze seba poznas najlepsie, tak len podla seba mozes vediet, co znamena priatelstvo pre teba
tvoje citenie, tvoja ochota a vsetko s tym suvisiace
v poslednom case vnimam priatelov ako ludi, ktori ku mne akosi patria.. nech sa stane medzi nami hocico, vzdy ten vztah bude akoby rovnaky.. aj ked je odmlka.. a znova sa dostaneme do kontaktu..tak tu osobu povazujem za priatela..proste su to ludia naladeni na podobnej vlne ako som ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ktory moze zblednut
ktory moze zvednut
priatelstvo je kvietok zazracny
co nemoze zhynut
moze sa pokrivit
moze sa oddialit
neda sa zahodit
aj ked neuvidis priatela roky
spomienka ti ostane
aj ked prezivas tie najtazsie muky
veris, ze raz opat stretnutie nastane
priateľstvo nie je o tom, čo ten druhý pre mňa "robí", ale o tom, ako sa k sebe chováme navzájom.
mám priateľov, s ktorými sa vidím skutočne zriedkavo. dokonca teraz sa mi jedna ozvala po dvoch rokoch. a bavíme sa stále rovnako.
mám výborného priateľa, s ktorým sa nevidím takmer vôbec, ale viem, že sa môžem na neho spoľahnúť.
pre mňa je priateľ ten, čo sa pre mňa snaží spraviť všetko, čo je v jeho silách, keď to potrebujem a dôveruje mi natoľko, aby odo mňa chcel to isté.
nič iné od priateľov nepotrebujem.
Tvoj prispevok vyznie akoby si len egoisticky prijimala co dostavas a nic nedala
prečítaj si to ešte raz, ja sa nemám potrebu opakovať.
co si ty nespravila a vobec nie je nutne, aby si sa opakovala
a prišlo to k tomu, že to je o tom, že si vzájomne pomáhame. bodka.
ach. ale ja mám divné vzťahy, podľa mňa to nehodnoťte. tie vzťahy môjho typu v dnešnej spoločnosti väčšinou už nemajú miesto. ako sa tak pozerám okolo seba.
Na anketu sa mozno pozerat z dvoch uhlov a to
- co davam
- co ocakavam
A kedze typek je moj nick mozem ti zarucit, ze tak to bolo myslene
často počujem ľudí okolo, ako rozprávajú o tom, kto je ich priateľom a že to tak už nemôže byť, lebo neviem, čo pre nich neurobil a bla bla bla bla.
zaujímalo by ma, čo všetko pre ten vzťah robili oni.
tvoje citenie, tvoja ochota a vsetko s tym suvisiace
až keď sa vylížem zo všetkého sám.