kamos je kamos proste osoba na ktoru sa mozem spolahnut (i ked sa spolieham sam na seba) povedzme, ze kamosi é priatelia aby som to mal ujasnene. Lasku som este nezazil. takze enviem co je to. takze ti neviem odpovedat.
Tak keby položíte predomňa 10 kamošov s ktorými je vždy super zábava a jedno dievča je dosť jasné že beriem kamošov. Prečo ? Pretože v láske sa skôr či neskôr sklameš, ale ak sú kamoši ozajstní vydržia s tebou až do konca života...
myslim ze toto je dost zlozite..ja som si vela x vybrala kamaratov,lebo som si myslela ze su skutocny..potom som spoznala jedneho uzasneho cloveka ze som proste nedokazala vybrat si ich..myslela som ze ved kamarati,pochopia to..a prave potom sa mi otocili..a musim povedat ze ta osobka ktora pri mne ostala a to nehovorim o uz o tom uzasnom chalanovi ta jedina pri mne zostala po cely cas..a to som zistila ze je naozaj skutocny kamos..
Môj názor sa zmenil spolu s novými skúsenosťami. Najskôr som bola taká zaľúbená, že pred všetkým som dávala prednosť mojej láske, pretože som bola presvedčená, že mi ostane navždy. Zrazu prišla chvíľa, ktorá mi ukradla všetky sny. Nadobudla som dojem, že lásky prichádzajú a odchádzajú, no ozajstný priateľ ostane navždy. Prioritou sa pre mňa stalo priateľstvo. No to sa zrazu, po siedmych rokoch intenzívneho kamarátstva vytratilo. Prečo? Kvôli kamarátkinej láske. Tak sa teraz sama seba pýtam: Láska, alebo priateľstvo? Neviem. No určite viem, že je to kurevský pocit, keď stratíš lásku, alebo ozajstného priateľa.
jajajaaaj to je tazka otazka a je to podla mna relativne ze ako ma te s oboma pripadmi momentalne skusenosti...aj jedno aj druhe ma nieco do seba...ja osobne by som sa nevedel rozhodnut ale skorej by som bral babu momentalne...no zase kamosovi poviete uplne vsetko pokial je to vas naj kamos a holke niektore veci mozno nepoviete a rozpravate sa s nou inak ako sa nejakym naj kamosom...
ak yb osm mala falosnu lasku a prave priatelstvo, vyberiem si priatelstvo, ak by osm mala falosne priatelstvo a pravu laksu, vyberiem si lasku...ak su prave obe, nikdy is nebudem musiet medzi nimi vyberat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
medzi láskou a skutočnými priateľmi by som si asi nevybrala. Lebo skutoční priatelia ti nikdy nebudú brániť v láske
A ak to je v rovine toho,ci byt s niekym kamarat alebo to s nim skusit,tak to sa neda povedat,to clovek citi...
A pre mna osobne je teraz môj najlepsi priatel moja laska
Pre mna jednoznacne priatelia.