Kde ste naposledy spoznali nejakých nových ľudí, priateľov? Mám pocit, že kedysi sa mi to stávalo častejšie, ľudia boli akýsi zhovorčivejší. Ak sa nad tým teraz zamyslím naposledy som spoznala niekoho nového keď som si našla novú prácu. Ako ste na tom vy?
Neviem, momentalne sa citim ako strasne spolocensky clovek, pred kazdou skuskou sa dam s niekym do reci, vzhladom na to, ze tam na rozdiel od prednasok nechodim so svojou beznou skupinkou tak sa vzdy niekomu prihovorim, alebo tak, cize sa mi celkom rozrasta pocet znamych tu
poslednych priatelov (s ktorymi sa realne stretavam), som spoznal priblizne pred rokom aj pol...moj FB profil vyprahnuto ukazuje priblizne 10 pridanych "znamych" minuly rok nuz,na selekcii si davam zalezat
@shroomy to je ten problém že je to už aspoň rok alebo dva a je mi to čudné lebo som sa nemala problém prihovoriť nikomu hoc aj v čakárni a teraz všetci vrátane mňa akoby len riešili svoje hľadiac do telefóna nie okolo seba
@bibla tazsie sa dnes prihovoris cloveku s nosom v smartfone nie vazne, v minulosti (a nie tak vzdialenej) to islo s lahkostou, pre mnohych bol prave dobry pokec v autobuse cestou do skoly, do prace jedinou moznostou uvolnenia dnes su nase zmysly zvrhlo atakovane z kazdej strany socialnymi sietami, chatmi a inymi neosobnymi sposobmi komunikacie...a ja by som sa teda dievcatu, ktore divoko tuka do mobilu neprihovoril, nie ze by mi to tak vadilo, skor sa bojim, ze ju vyrusim pri rieseni zivotne doleziteho problemu vravim,ja nemam problem sa prihovorit a pokecat, ale vyberam si ludi, ktorych si zaradim do kruhu priatelov
@staphylococcus to znie ako súťaž! VYBORNE! MILUJEM SUTAZE! YAY
(a ja si ani nemyslím, iba ľudia okolo mňa ma kus presviedčaju, že mám asi nejakú reálnu psychickú chorobu. Po 8 rokoch na gymku ma spolužiaci vedeli popísať len ako "ujebanú", "drbnutú" a "permanentne mimo". Nič viac.)
@bibla preco nejde ale ide, dievcatam podla mna dnes len kvalitne jebe, opicia sa dost po trendoch a chcu zit ako zname instagramerky, a preto hladaju peknych upravenych chlapcov o ktorych si myslia ze kvoli tomu ze maju oblecenie zo zary a vozia sa v lizingovom bavu z 2003 od mamy tak maju prachy, uz len tak sa s chalanom baba do reci neda, ja to sledujem v praci ako im jebe
@delica sounds like a plan! teoreticky ked napisem zajtra zapoctovy tak budem mat tyzden cas a potom ak napisem genetiku pojdem domov buduci stvrtok. Takze do buduceho stvrtka kludne mozme ist niekam
@peter151 zas nehádž všetky do jedného vreca ale keď je viac žien pokope a jedna je j*bnutá aj keby ostatné neboli tak už budú ..leď som sa dala s bývalým dokopy nemal pomaly nič. Teraz si kúpil bavoro a našiel novú v posilke kam som ho ja dotiahla aj chlapi sú kreténi
@bibla no ved aj ja by som mohol byt milsi ale automaticky ako moj senzor detekuje v okoli picu tak ju uz iba pozorujem, vyhodnocujem a drzim sa v bezpecnej vzdialenosti
mala si mu ho prejst s klucikom ako pozdrav z lasky od byvalej
@12 , teda ludi spoznavam casto novych, ale kedze som uplne yebnuta povaha, mam problem si najst nejakych stalych priatelov, to iste je aj v skole, hoci su spoluziaci fakt, super, stale mi pomozu, aj ma medzi seba prijmu, aj zavolaju niekam, ja s nimi neviem udrzat nejaky dlhodobejsi kontakt
@peter151 nene len predtym mal octaviu a tú mu ukradli a cycel si kúpiť ďalšiu a mne to prišlo uplne kktske tak som ho nahovorila na bmw. Ale nemá starter pack a dáva smerovky nevie sa proste zžiť s ním bmw je super.raz som ho šoférovala jediný rozdiel s fiatom punto z 97eho bol v rýchlosti ale aj fiatik ide keď chce
@sypomka mňa už nevolajú lebo VRAJ veľa rozprávam a nevydržim piť. A pritom keby som naozaj veľa rozprávala až vtedy by ma naozaj nemali radi ...ale kedysi sa so mnou ľudia nebavili lebo ma nebavilo rozoberať ich p*coviny. Možno preto nemám kamarátov ženského rodu tiež som si ich nevedela udržať
@bibla ako ja tiez neviem preco je bmw take prepalene v cene lebo interier je podla mna chaby aj ked mozno len mam vysoky standard, napriklad vybavenie mercedosov je ovela na vyssej urovni, mne sa bmw zdaju dokonca male auta, teraz hovorim o x3ke
jedina vec co je OK na bmw je motor, ze dokazu aj vyssiu vahu slusne potiahnut ked chcu a nevyhodia ta na snehu, to sa mi tiez par krat stalo te som vletel do kopy 30 cm na dialnici iba zrazu sa nafukana obajavila predomnou som cakal ze skoncim vo zvodidlach ale bmw ju prerazilo uplne v pohode ...no je to predsa 4x4
@peter151 tak isto keď porovnávaš tak porovnaj aj s octaviou.to je bavoor jasný výťaz čo sa týka interiéru aj ako sedí v zákrutách a navyše octaviam chýba 6 prevodovy tam by sa nenormálne hodil. S mercedesom neporovnám lebo neviem. Ale vždy som rozmýšľala prečo sú tak drahé keď nič navyše nerobia...občas som čakala či nevzlietne... Až na to ale budem mať a cena pôjde dovtedy isto dole lúpim si Q7 plakať sa mi chce od dojatia. Veľmi sa mi ľúbi
@bibla ja som jazdil aj na novom superbe, len to bol taky uplne ultra vytunovany tak sa mi islo uplne super z 0 na 150 to dalo mozno sa 7 sekund auto este mozno lepsie ako mercedes.
mercedes som mal iba z automatickou prevodovkou a to ma neskutocne sralo a mal som po 3 hodina uz krce v lavej nohe
inak zrychlenie fajn aj pohodlie hlavne ked som si presadol do zadu uplne luxusne miesto
audiny zasa ja nepoznam, nechcem ale velke auto to je pre chlapov s malym pipikom
@peter151 ale žena môže mať veľké auto nie? A ešte keď si ho kúpi sama motorky sú fajn len taká aká mne sa páčila takú mať nemôžem lebo nedotiahnem na zem a otec by sa ma zriekol keby som došla domov s motorkou
@bibla z ciste investicnej strategie to nie ej zla volba ale bal by som sa v tom havarovat, mam jednu buracku za sebou a v kritickej situacii sa ukazu brzdy a thak no
fuuuuu tak v lete na kempoch tak, že viacero... a mne sa to v poslednej dobe stava ,ze dakde vidim dajakeho človeka... potom okolo seba par mesiacov chodime a az potom sa dame do reči pri nejakej priležitosti... teraz špecialne s jednou holkou som to tak mala, ze 3 mesiace sme okolo seba chodili a ani "ahoj" a zrazu od Silvestra sa bavime
Ja jedine v škole bohužiaľ. Občas by som sa naozaj rada s niekym len tak skamarátila, len ja pôsobím ako totálna krava a ľudia musia pri mne vydržať minimálne rok, aby som sa pri nich vedela správať normálne
hocikde, Íri sú nadmieru zhovorčivý. No dneska v práci som poznal jednu kolegyňu, no zastupujem na inom mieste, a aj pekná, no nič to, ja sa nekamarátim s hocikým a vtierať sa tiež nebudem. @bibla
Ak sa rata ze novi ludia su ti ktorych poznam po mene pripadne sa zdravime+mozno 2-3 vety tak to casto kedze som v novej skole ale zeby som sa s niekym viac bavila to asi ani nie len cisto spoluziaci s ktorymi sme nonstop v skole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
(a ja si ani nemyslím, iba ľudia okolo mňa ma kus presviedčaju, že mám asi nejakú reálnu psychickú chorobu. Po 8 rokoch na gymku ma spolužiaci vedeli popísať len ako "ujebanú", "drbnutú" a "permanentne mimo". Nič viac.)
mala si mu ho prejst s klucikom ako pozdrav z lasky od byvalej
ale nie iba zartujem ziadne kluciky, cenim si viac auta ako takych debilov
jedina vec co je OK na bmw je motor, ze dokazu aj vyssiu vahu slusne potiahnut ked chcu a nevyhodia ta na snehu, to sa mi tiez par krat stalo te som vletel do kopy 30 cm na dialnici iba zrazu sa nafukana obajavila predomnou som cakal ze skoncim vo zvodidlach ale bmw ju prerazilo uplne v pohode ...no je to predsa 4x4
mercedes som mal iba z automatickou prevodovkou a to ma neskutocne sralo a mal som po 3 hodina uz krce v lavej nohe
inak zrychlenie fajn aj pohodlie hlavne ked som si presadol do zadu uplne luxusne miesto
audiny zasa ja nepoznam, nechcem ale velke auto to je pre chlapov s malym pipikom
vies ze aj motorky su sranda ?
ved otec nemusic vediet
otec vie všetko aj keď mu nepoviem