Tak ma napadlo, že ma aj celkom zaujíma, či je niekto, kto má viac takých tých ,,najlepších" kamarátov. Takmer každý z nás má aspoň jedného človeka, o ktorom vie, že mu môže veriť a povedať všetko a niekto má takých ľudí viac. Tak ma napadlo, keď ich máte
hmmm mám zopár takých čo im môžeš všetko povedať.. asi 3 baby.. spolužiačky... čiže sa poznajú.. a kamarát.. bývali spolužiak... a jeho pozná len jedna tá kamarátka
@freedomko je moj najlepsi kamarat okrem ineho potom moja spriaznena dusa, s ktorou sa poznam uz 10 rokov... a este aj @feerinko... viac ludi nepotrebujem
Vacsinou si vyberam medzi holkami z nasho ZTP. Sme spolu 4, ale naozaj uplne vsetko bez vynimiek o mne vie len jedine @krevetka. Cize na svete su len 3 ludia, ktorym sa dokazem zdoverit. zbytok ludstva tvoria len kulisy
3 kamarátky .. prvá uplne maximum dvovera to je uuuplne ze brutál 2. dvovera ako ma byť ..od malička sa poznáme (ale niesme spolu často..skoro vobec ) ..a 3. stou tiež niesom často ale ked potrebujem pomoct pomože
100% doverujem asi len sebe..ale co sa tyka ludi co o mne vedia setko a proste poviem im setko tak to su 2 kamosky...jedna byvala spoluzacka a jedna terajsia spoluziacka..aaa poznaju sa len tak ze sa pozdravia..som ich len zoznamovala toď vše
veeeeľmi dlho som mala len kamarátov, ale nikoho takého, kto by bol pre mňa absolútne a bezvýhradne VIP... A v poslednej dobe ich mám... Sú dvaja... Konkrétne dve... Sú to osoby, za ktoré by som aj zomrela, niekto komu bezvýhradne dôverujem a je ako sa povie "z rovnakého cesta" ako ja Sú to kamošky, s ktorými sa stretávam možno menej ako s ostatnými, s ktorými som povedzme každodenne v škole, pretože ja a tieto dve kamošky nebývame v tom istom meste... ale práve vďaka nim som pochopila, že priateľstvo sa nemeria fyzickou blízkosťou, ale tým ako sú ti blízko povahovo a nemusia pri tebe stáť každý deň, stačí, že sa na teba nevybodnú, keď to potrebuješ a že pre nich znamenáš toľko ako oni pre teba... No tak som sa mierne rozpísala a možno to znie gýčovo, ale priatelia pre mňa znamenajú naozaj neopísateľne veľa a ich strata by naozaj veeeľmi bolela... A to hovorím o všetkých svojich kamarátoch, nie len o tých dvoch spomínaných
nie,ako poviem im hocico ale take nedolezite,to skor takym co poznam len cez net poviem nieco tajne,lebo viem ze ti to nevykecaju,..ked to bolo naopak proste som sa vzdy sklamala
noo nie je to len jeden clovek ale je ich viac ale väcsinou hovorim vsetkym vsetko .. alebo sa o to aspopn snazim a ak nie tak sa to prvy dozvie ten kto je skor po ruke ale nie hehe ... ale zas na druhej strane su aj niekedy take situacie ze sa s urcitou vecou alebo problemom zdvoverim iba jednemu z nich .. pretoze v podstate viem uz zhruba odhadnut ich reakcie cize asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov