@1 no takze jedna modelova situacia,...je to iba napr. jeden robi v jednom podniku,ale ten druhy si chce otvorit podnik,ktory by konkuroval tomu v ktorom robi ten prvy,..
no a ja teraz neviem ako to vyriesit,pretoze ak pomozem jednemu,druhy to bude brat ako zradu,...je to len modelova situacia co som napisala,ale v reale je to neco podobne,..a ja si teraz pripadam ako dvojity agent,lebo kazdy z nich ocakava moju pomoc,...a kazdy z nich pomaha mne,...kazdy v inych veciach ale ja si to vazim,...a ani jedneho nechcem stratit,... ach jaj,..
proste by som sa buď dištancoval pretože dať za pravdu jednému z nich by mohlo spôsobiť že ten druhý sa urazí ak sa hádajú medzi sebou jediné čo môžeš je necahť ich sa porozpráva ť o tom a nepobiť sa
povedz kazdemu nieco ako "dufam ze ti to nevadi ale kamos podnika v rovnakej brandzi a sem tam mu pomozem tak ako tebe" jednoduche nie? potom uz uvidis ako sa situacia vyvynie
@12heh ale to je to ze ten prvy nevie ze ten druhy by chcel neco podobne,... a inak stale sa pohybujem v modelovej situacii,..bo vysvetlovat real by bolo na moc dlho,...ale diky za radu,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov