Stalo sa vám, že sa spoznali s niekym, s kým ste si rozumeli a vzniklo medzi vami kamarátstvo, ktoré malo určité trvanie a určite nie zanedbateľné, a potom to všetko stroskotalo na jednej hádke? Alebo to sa len mne stáva?
Jj, presne toto sa mi stalo. 3 mesiace intenzívneho stretávania, každý jeden deň spolu, doobeda, poobede, celú noc.. Nikdy som nebola šťastnejšia asi, aj keď s odstupom času to vidím inak, ale vtedy mi bolo naozaj super.. A potom kvôli jednej blbosti, že som vyzradila niečo, čo som nemala (a úprimne - nevedela som, že to mám zakázané), všetko padlo zo dňa na deň.. 27.8.2010, na to nikdy nezabudnem Asi mesiac som sa z toho dostávala, najšťastnejšie obdobie v okamihu vystriedalo to najhoršie, slzy čo som za ten čas vypustila by napojili menšiu africkú krajinu asi Ale potom to prešlo v pohode, teraz mi je to uplne jedno a s odstupom času to celé vidím úplne inak a môžem povedať, že som rada že to tak skončilo lebo v niektorých veciach na mňa nemal dobrý vplyv, ale aj tak.. Je to to najhoršie, čo sa može stať! Hlavne keď sa kvôli tomu človeku nevedomky vykašlete na všetkých ostatných a zrazu zistíte, že vlastne už nemáte s kým ísť von, komu zavolať, ani nič
a ešte k tomu mám, že.. mi po čase došlo, že keby to bol naozajstný kamarát (nie len ten moj, ale v KAŽDOM prípade) a mal by ma tak rád jak vždy tvrdil, nikdy by nedopustil, aby to kvôli takej blbosti skončilo celé.. hlavne keď som ho doslova prosila a plakala nech sa an to vykašle a on ma nechal sedieť na zemi a odišiel -.-
koli hadke ? no s mojimi dobrymi kamosmi by som stroskotal vztahovo jedine tak, ze by jeden z nas tomu druhemu jebol skeru do krku/chrbta/inej dobrunkavej casti tela, ale urcite ne, ze podme sa pohadat a cil uz sa vlastne nepozname.. to len zeny vedia
@najivna Počúvaj, pohádajme sa! Ale vieš, tak expresívne, že po sebe pohádžeme veci, vynadáme si navzájom, aká je tá druhá piča a o dva dni sa s plačom jedna druhej hodíme do náruče
niekdy mám pocit že to ani nebol dôvod hádky ale aj bol lebo vtedy som a naozaj sa prejavila povedal svoj názor na tú vec i keď s akým krikom atď.. stalo a niekedy to ľutujem lebo už to nieje také ako to bolo predtým ale aspoň viem to už viem som o niečo múdrejšia
in my opinion priatelstvo nemoze stroskotat na jednej hadke. ak hej, ais ot nebolo priatelstvo. stal osa mi ,ze takch par stroskotalo, pre mna viac ako dolezitych, ale to bolo dlhodobejise... ot je prosto kolobeh zivota holt.
Veľmi dobre toto poznám...mala som dobrého kamaráta ba najlepšieho...jedna hádka dokonca ani hádka ...a dopadlo to tak,že sa nedzravime ...malo stretávame a nepíšeme.....
@hippiechick Stalo sa to aj mne. Mám najlepšieho kamaráta, s ktorým sa už poznám pomaly 10 rokov. Začali sme spolu chodiť a potom sme sa brutálne pohádali a bolo po všetkom. Neznášali sme sa, išli sme sa zabiť. No nakoniec to všetko dobre dopadlo a z lásky je teraz kamarátstvo. On má priateľku z našej školy a ja mu to prajem. I keď zo začiatku som žiarlila keď som ich videla na chodbe v škole ako sa bozkávajú ale prajem mu to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ešte k tomu mám, že.. mi po čase došlo, že keby to bol naozajstný kamarát (nie len ten moj, ale v KAŽDOM prípade) a mal by ma tak rád jak vždy tvrdil, nikdy by nedopustil, aby to kvôli takej blbosti skončilo celé.. hlavne keď som ho doslova prosila a plakala nech sa an to vykašle a on ma nechal sedieť na zemi a odišiel -.-
Ale keď sa ten človek ukázal v pravom svetle akosi ma to prestalo mrzieť..
Normálne mi to chýba v kronike nášho vzťahu
to so zuzou som sa tak hadala a najdlshie sme sa nebavili asi 2 hodiny
Bum- už teraz nič ... :/