asi 10 rokov sme boli najlepšie kamarátky.. potom sa to dobabralo.. zmenili sa nám cesty, ale ešte dodnes sme dobré kamošky máme sa o čom porozprávať aj ked sa občas pohádame..
ja som clovek ktory najprv velmi surovo zrusi cit zo vztahu z oboch stran a potom tak nenapadne sa skamaratim skoro akoby nanovo a uz viac neriesim....
ľudia sa menia, menia sa priority, názory.. a tak sa menia aj vzťahy.. s niekym si rozumiem aj po rokoch a s niekym si nemám čo povedať. ... ale mám pár pekných priateľstviev z čias, keď som ťahala ešte kačičku za sebou.. a tie si veľmi veľmi veľmi vážim.. .. potom ma to trápi, keď sa skončí..
11 asi.. problem je ze sa odstahovala a sme stale v kontakte aj sa navstevujeme ale ooovela menej.. ale jedina osoba ktorej mozem 100% veriť a vie o mne vsetko
tvl ale fakt ked sa nad tym zamyslim...tolko "kamaratok" sa prejavilo ako najvacsie svine.. že už ma tie sklamania ani neprekvapuju..
Poznáme sa od cca 7 rokov, ked bola vo vedľajšej triede ako ja a spolu sme chodili na klavír. Kamarátili sme sa v škoskej družine ( bože to boli časy ) ale potom odišla na inú školu a najviac sme sa skamarátili asi 3 roky dozadu ked sme začali chodiť do rovnakej triedy a sme kamošky doteraz
Moje najdlhšie priateľstvo vydržalo a drží až do dnes. Teraz to bude 5 rok čo sme sa spoznali a sme super kamarátky. Jasné, že áno. Spolu sme šli na to isté gymnázium, a dá sa povedať že sme ako sestry
čo ja viem... ale tak keď rátam, že som sa s tou babou bavila kedysi a ešte doteraz keď sa stretneme, tak prehodíme spolu zoár slov, tak to bude.. aspoň 15
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ďalšia 5 rokov, tá si však našla frajera a odrazu jej on a jej kamarátky zo školy boli omnoho prdnejšie ako ja a doslova sa na mňa vysrala...
a teraz 4 roky som opäť kamarátka s tou prvou, dokonca je to jedna z mojich dvoch najlepších kamošiek a ďalšia tiež štyri roky
inak.. v nedeľu ideme na to pivo!
tvl ale fakt ked sa nad tym zamyslim...tolko "kamaratok" sa prejavilo ako najvacsie svine.. že už ma tie sklamania ani neprekvapuju..
a inak hm.. asi osem? či už 9?