Predstavte si situáciu: máte najlepšieho kamaráta už od 6tich rokov. Stále ste v kontakte, viete o sebe všetko, on má priateľku a o všetkom vám rozpráva, cítite sa spolu skvele. Oslovujete sa milými slovami, doberáte sa, spomínate si na detské zážitky. S
nie, o priateľstvo by som sa nebál, ak je dlhoročné a od malička tak jedno "Nechcel by si so mnou chodiť?" "Nie, radšej nie" ho nezničí.
a možno sa niečo zmení . a aj keby ťa hneď odmietol, tak pokiaľ si je vedomý že to medzi ním a jeho holkou neklape, tak si už bude vedomý aj toho že ty by si do vzťahu s ním šla, a bude ho to pokúšať. jedine že by si ho vôbec, ale vôbec fyzicky nepriťahovala, to je jediný prípad o ktorom viem v ktorom chlap necíti nejaké pokušenia aj ku kamarátkam.
a dá sa hovoriť o láske? a čo je láska? čo ak je láska len prerastené priateľstvo? láska je taká ako si ju definuješ nepýtaj sa nikoho čo to je, rozhodni sa sama čo to je.
*Midnight finishes his speech and dissipates in a cloud of dust*
priateľstvo aj som si zvolila tú voľbu radšej so m s ním kamáratka ako by som sním mala chodiť lebo som sa bála aby sa to nepokazilo lebo ho mám moc rada
Romanticky pribeh na jojke v piatok/sobotu vecer, ked nedavaju Seagala...
Ten vas 12-rocny vztah tam hraje hovno rolu, ak sa pritahujete a ma to buducnost. A ta jeho frajerka? Ak ju osobne nepoznas, resp. ak to nie je tvoja kamaratka, tak ti to moze byt tak u prdele, alebo aspon kusok od prdele (vies asi kde), este aj ked jemu to s nou neklape... Ludia sa schadzaju, ludia sa rozchadzaju... A prestanme sa hrat na humannych moralistov, laska je sebecka...
priatelstvo = vzajomne porozumenie, je nam spolu prijemne, pomahame si, bez sexu a pritazlivosti
vztah = vzajomne porozumenie, je nam spolu prijemne, pomahame si, sex a vzajomna prizalivost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a 12 -ročné priateľstvo predsa nemôže stroskotať na otázke "vieš si ma predstaviť ako svoju milenku?"........filip
simple as that
ina moznost: je nestastny vo vztahu a ty si nablizku(opat sa zahrava len s tvojimi citmi)
dalsia moznost:skusa,ci im dokazes rozbit vztah
Od zadaných ruky preč.
to je pre tých kazateľov o morálnych záležitostiach
ak mu to s nou od zaciatku neklape, nech na to sere a skuste to spolu
nie, o priateľstvo by som sa nebál, ak je dlhoročné a od malička tak jedno "Nechcel by si so mnou chodiť?" "Nie, radšej nie" ho nezničí.
a možno sa niečo zmení . a aj keby ťa hneď odmietol, tak pokiaľ si je vedomý že to medzi ním a jeho holkou neklape, tak si už bude vedomý aj toho že ty by si do vzťahu s ním šla, a bude ho to pokúšať. jedine že by si ho vôbec, ale vôbec fyzicky nepriťahovala, to je jediný prípad o ktorom viem v ktorom chlap necíti nejaké pokušenia aj ku kamarátkam.
a dá sa hovoriť o láske? a čo je láska? čo ak je láska len prerastené priateľstvo? láska je taká ako si ju definuješ nepýtaj sa nikoho čo to je, rozhodni sa sama čo to je.
*Midnight finishes his speech and dissipates in a cloud of dust*
a tým, že hovorí o ďalšej, ktorá po ňom ide, možno skúša či budeš žiarliť.. ktovie
Ten vas 12-rocny vztah tam hraje hovno rolu, ak sa pritahujete a ma to buducnost. A ta jeho frajerka? Ak ju osobne nepoznas, resp. ak to nie je tvoja kamaratka, tak ti to moze byt tak u prdele, alebo aspon kusok od prdele (vies asi kde), este aj ked jemu to s nou neklape... Ludia sa schadzaju, ludia sa rozchadzaju... A prestanme sa hrat na humannych moralistov, laska je sebecka...
priatelstvo = vzajomne porozumenie, je nam spolu prijemne, pomahame si, bez sexu a pritazlivosti
vztah = vzajomne porozumenie, je nam spolu prijemne, pomahame si, sex a vzajomna prizalivost
milenecký pomer = sex a vzajomna prizalivost