kedysi som tomu veril a ešte stále trochu verím ale už sa na to po tom všetkom dívam úplne inak... môže to fungovať nevravím, že nie...ale vo väčšine prípadov to býva tak, že minimálne jedna strana pociťuje k tej druhej viac...a to je už na hovno
ja sa zamiluvávam len na prvý pohľad zásadne, takže ak ten prvý pohľad nevyjde, tak je z toho druhého potom kamarát
mám chlapských priateľov a pokojne si tu diskutujte o existencii/neexistencii tohto fenoménu, ja viem, že to môže fungovať, samozrejme to je individuálne, ale jednoducho existuje, pretože ho poznám.
to je velmi individualne. ja osobne sa mozem kamaratit s mnohymi chalanmi, ale skutocne sa s niektorym priatelit (odlisujem to), to nedokazem.. mozno aj preto, ze ja za priatela nepovazujem kazdeho druheho cloveka, ktoreho stretnem a rok ho poznam, .. ja za priatela povazujem cloveka, ktory mi je taky blizky, alebo blizsi ako rodina
funguje to..a velmi dobre ked obaja zistia ze tam nic viac nemoze byt obcas tomu predchadzaju aj celkom zaujimave situacie niekedy ale nakoniec obaja zistite ze ta iskra tam nie je
Jasne ze to moze fungovat. Ja taku osobu mam. Skveleho priatela, pre mna je mozno aj viac ako priatel v zmysle - moja spriaznena dusa. A pritom ma priatelku, cize medzi nami nic nie je . Jednoducho to moze fungovat, verim v to a moze z toho vzniknut najkrajsi a najsilnejsi vztah celkovo. (Nemyslim teraz partnersky ...) Je uzasne mat taku osobu.
@Vevik17 môže to fungovať spočiatku ale neskôr to určite prerastie do niečoho väčšieho môže to byť fajn si myslím buď sa dotyčný zaľúbia alebo časom si budú liezť na nervy čiže bude po kamarátstve.
Tiež si myslím, že môže. - Pokiaľ sa jeden z nich niekde nezaľúbi. Potom je ľahšie "stratiť" kamaráta ako priateľa... Pretože láska človeka strašne zmení. Zvyčajne mu to na nejakú chvíľu úplne vypne rácio a uši (to znamená, že môžete "si" rozprávať, bude myslieť stále na ..). No! A rozprávaj, sa potom s takým, ktorému vrcholí "obdobie ruje"....!!!!!!! Priateľstvo je jedna z najkrehkejšej formy vzťahu medzi mužom a ženou. A vzhľadom k tomu, čo sa od priateľa(ky) očakáva, tak zamilovaný priateľ vtedy zvyčajne na plnej čiare voči vám zlyháva pre nedostatok času.. Vy ho zaujímať nebudete.. - alebo... !? Niet veru lepšej skúšky priateľstva!!
@charlottkkaa ak myslíš mňa....ok...počúvať jedného abo druhého.....by si povedala to isté čo ja...
dá sa to len aspoň u mňa je tam jeden veľký problém ako zamilovaná som ešte nebola proste neviem čo to znamená láska v tom slova zmysle, že motýle v bruchu a ešte neviem čo všetko... ja si proste na najlepšieho kamoša tak veľmi navyknem..že ajjááj...som si schopná predstaviť, že by som s ním mala niečo viac, lebo proste je to človek, kt. veľmi dôverujem a aj jediná osoba, čo sa ma môže dotknúť bez toho, aby som mala z toho nervu, abo proste zlé pocity...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mám chlapských priateľov a pokojne si tu diskutujte o existencii/neexistencii tohto fenoménu, ja viem, že to môže fungovať, samozrejme to je individuálne, ale jednoducho existuje, pretože ho poznám.
skoda ze niektore sproste hlavy tomu nechapu a myslia si ze opacne pohlavie je vzdy viac ako kamarat...
A priateľstvo....
Môže podľa mňa.. A ak je to fakt úprimné a sú stanovené dostatočné hodnoty tak to do tej "lásky" prerásť nemusí a bude to na vždy len priateľstvom....
@5 @Michellka súhlasím, aj mne to dosť niekedy vie liesť na nervy...
myslím si že čisto len kamarátstvo medzi babou a chalanom môže existovať, ale nemôžu sa fyzicky priťahovať,
lebo ked sa fyzicky priťahujú určite bude jedne z nich, alebo aj obaja chcieť viac....
Aké máte skúsenosti?
takých fakt že priateľov mám dvoch..
a absolútne o nich nerozmýšľam ako o nejakých potencionálnych chalanoch..
dá sa to len aspoň u mňa je tam jeden veľký problém ako zamilovaná som ešte nebola proste neviem čo to znamená láska v tom slova zmysle, že motýle v bruchu a ešte neviem čo všetko... ja si proste na najlepšieho kamoša tak veľmi navyknem..že ajjááj...som si schopná predstaviť, že by som s ním mala niečo viac, lebo proste je to človek, kt. veľmi dôverujem a aj jediná osoba, čo sa ma môže dotknúť bez toho, aby som mala z toho nervu, abo proste zlé pocity...
NO ale niekedy to nie je vyhoda.. BUd sa date dokopy alebo sa strašne pohadate.. Alebo ti začne liest na nervy.. To poznam z vlastnej skusenosti
Ale asi nie naj kamoš..skor LEN kamoš .
@idea
ja osobne mám strašne rada svojich kamarátov (chlapcov) .... sú úžasní.... som si istá, že sa nám to nepokazí.... je perfektné mať takých priateľov
----------------
Btw áno.