Awojte birdzáci čo si myslite čo znamená slovo priateľstvo, aký to ma význam a kde je hranica priateľstva.Tak popíšte aké mate pocity a názory z tohto slova ja si rad prečítam a nielen ja,ale mnoho ľudí čo sa radi venujú týmto témam tak píšte ďakujem veľm
bude to znieť už príliš deprimujúco keď ti sem další človek napíše, že na priateľstvo neverí ?
Existujú tvoji známi... a známi s ktorými si častejšie... a sú ľudia s ktorými musíš či už v práci alebo škole tráviť čas a tak vznikajú tzv priateľstvá, ale to je akýsi druh umelého vynúteného praiteľstva. proste si len na tých ľudí zvykneš spoznáš ich a začnete jeden druhého určitým spôsobom rešpektovať.
pre mňa je priateľ ten, kto mi pomôže keď to potrebujem a zároveň viem, že keby potreboval pomoc on odo mňa, tak mu ju rád poskytnem,mimo toho tam musia byť nejaké spoločné názory, resp. nejaký dôvod pre vzájomné porozumenie..
Priateľstvo ? SIlný pojem..pre niekoho slovo ako priateľstvo neexistuje ale ten nevie dvakrát moc o tom..Samozrejme že nikomu nemôžeš veriť dvakrát moc...ale proste je to priateľ ktorý ti pomôže., ktorý sa ťa zastane, ten ktorý tu bude vždy keď bude potreba, s ktorým budeš mať rovnaké názory na veci a bude ti rozumieť..... a takých na svete je málo..a preto poriadne hľadaj ! nič viac nemôžem povedať...A ak som tma niečo zlé povedala tak to NEKOMENTUJTE!
Skutocny priatel je ten co ostane pri tebe aj ked ostatni uz odisli.... je to osoba na ktoru sa mozes spolahnut, ktora ti pomoze a nic za to neziada, niekto s kym sa vies smiat a blaznit, clovek, ktory ti veri a ma ta rad a vie ta povzbudit ked mas nanic naladu..proste spriaznena dusa
Pre mna osobne slovo priatel zanmena skutocne wela..ja mam 3skutocnych kamaratov,ktory o mne wedia skoro vsetko...a jeden jediny je ten ktory vie o mne VSETKO proste neexistuje snad wec,ktoru by o mne newedel..fakt..starsne si vazim toho cloweka pretoze mi moc wela krat pomohol ..a podrzal ma ked mi nebolo vzdy dobre..a presne je o tom ze on je ta boja ktora ta drzi and vodou,alebo ten kompas,ktory mi ukaze cestu ked som zabludila..aa este jeden malicky odkaz pre ŇU:forewer in my ♥..
@13@Lienka9939 A vieš, čo by to s tebou urobilo, keby ťa takýto človek sklamal, podviedol, opustil? Neviem, či by si sa z toho niekedy spamätala. Niekedy ten počiatočný odstup nie je na zahodenie. 3-4 ročnému priateľstvu netreba ešte bezmedzne veriť. Pravé priateľstvo sa overí až po rokoch, hlavne medznými životnými situáciami.
Slovo neznamená nič. Iba význam, ktorý "objíma". A hranice priateľstvo nemá, pretože aj keď priateľ povie nie, nemusí to znamenať, že vám ubližuje. Veď iba malé deti si myslia, že keď nedostanú vytúženú hračku, tak ich nik nemá rád..
Takže priateľ je človek, ktorý popri sebe má rovnako rád aj druhého.
Človek, ktorý pri vás dokáže zabudnúť na seba, je už človek, ktorý miluje. Tam jedine by mohla byť nejaká hranica...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Existujú tvoji známi... a známi s ktorými si častejšie... a sú ľudia s ktorými musíš či už v práci alebo škole tráviť čas a tak vznikajú tzv priateľstvá, ale to je akýsi druh umelého vynúteného praiteľstva. proste si len na tých ľudí zvykneš spoznáš ich a začnete jeden druhého určitým spôsobom rešpektovať.
» www.birdz.sk/webka/v3nty/blo...
Takže priateľ je človek, ktorý popri sebe má rovnako rád aj druhého.
Človek, ktorý pri vás dokáže zabudnúť na seba, je už človek, ktorý miluje. Tam jedine by mohla byť nejaká hranica...