Čafte.
Kámoška mi spomínala nejaký web, kde sa vraj dá zarobiť písaním príbehov, ale nevedela názov. Nepočuli ste niečo o tom? No mne osobne by strašne sem tam helflo si privyrobiť na kredit......
Hmm, nič viac o tom nevieš? Akože na akom princípe by toto zarábanie malo fungovať. Napadol mi len projekt mamtalent.sk od Ikaru, kde ľudia píšu a pár im tam vydali knihu. A potom mi napadol klasický copywriting alebo byť plateným členom redakcie nejakého blogu, ale to zas nie sú príbehy. Tak neviem. Ale celá tá idea sa mi nejak nezdá.
@rysulka Môžu prispievať, ale či to budú robiť... Hlavne Slováci nemajú na toto mentalitu. A keby, tak takéto niečo funguje skôr napríklad pri softvéri zdarma alebo niekde, kde vytváraš, no, skutočnú hodnotu. A bolo by si ten príbeh poriadne treba spropagovať aj mimo toho webu, lebo tam sa stratí v záplave iných príbehov, žiadajúcich o príspevok (však každý si povie, že super, hodinku si posedím pri Worde a možno z toho niečo bude). Poobzerala by som sa na tvojom mieste po reálnejšej forme občasného zárobku.
no konečne som sa dovolala, kamoška nevedela presne, vraj jej to ocko spomínal, že jeho známy to urobil.....
vraj mám hľadať "predaj svoj pribeh" tak idem nato...
ked to nájdete dajte mi vedieť, díky
@qwer28 mne sa viac páči, že keď ideš na Ako na to, nájdeš tam štyri normálne a šesť lorem ipsum článkov (teda, to nehovorí nič o službe, ale pobavilo ma to)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.ebookeater.cz/...
vraj mám hľadať "predaj svoj pribeh" tak idem nato...
ked to nájdete dajte mi vedieť, díky