Mysliš si že je normálne ked niekto (nemenovaná osoba /ale nejsom to ja) vyzerá ako Emo....počúva Punk a tancuje Hip-Hop ???Hmmm ??? prosím povedzte svoj názor
Ale tak fakt a su to baby v mojom veku a dokonca ich aj poznam osobne lebo ja som 7.B a oni 7.A a ktomu sa aj režú....tak podla mna Emo,Punk a Hip-Hop nejde do kopy !
Hmmmm tak počúva punk a tancuje hip hop ? Tak to potom nepočúva punk,aj ked ona to zrejme o sebe tvrdí .Môže počúvať aj punk ale nepočúva len punk.Predsa by netancovala v kuse na hudbu ,ktorá sa jej nepáči.Takže z toho vyplýva že počúva aj hip hop . No a tak je to jej vec čo robí aj ked rezať by sa veru nemusela.
taketo debiliny sa riesia v tvojom veku..ako napr. ja som bola "hipisacka" vo svojich 12 abo 13tich rokoch a nenavidela som boba marleyho napr-to davam len priklad..no..
Komercia no co uz ale preco jej branit? dneska clovek fakt nemoze nic spravit aby nevyzeral ako nejaky styl??? Za chvilu budu posudzovat ludi podla toho ako drzia vidlicku, no proste toto je debilita. Ked to ma rada vsetko, nech to robi. Ona ma pravdepodobne svoj rozum, a ked rada tancuje hip-hop a ma osobnost emacky, tak ma prestat so svojou oblubenou cinnostou len preto, ze to niekto povedal, ze je to debilina??? Podla mna nie, ja tiez chodim s diskofilnym ucesom, uznavam bike a hip-hop (ten pravy hip-hop) a pocuvam rock, metal, disko,.. no vsetko co sa vypocut da...
Tieto vase styly mi uz lezu na nervy
nechapem tu nelogickost ze furt sa musia styly odsudzovat... ja Som Metalista uznavam Severskych Bohov a pocuvam orchestre jazz aj pop a Rock pri tom.... proste nech kazdy robi co sa mu lubi
hej ked ma 12 ako ty( nic v zlom, neber ako urazku) tak sa ani nedivim...
a btw, ak myslis tym ze pocuva punk veci ako nejaky blink alebo simple plan, tak to sa nedivim uz vobec
to mas asi fakt dost nudny zivot ked musis riesit cudzich ludi...a este k tomu takuto stupiditu...ved ma 12 nevie kto je nevie co chce a tak skusa...co je teba a uz vobec co je nas vsetkych do toho? mne je to srdecne jedno
dobry mix stylov je to normalne, poznam dost ludi co to maju ako ty a napriklad aj ja som v minulosti pocula len pop a rock ale tancovat som vedela len na hip hop
no tak je to trochu divné ale čo tak keď chce nech si robí čo chce ale aj ´tak... ako zrazu vzniklo emo skoro všetky neopunkové kapely boli zrazu emo kapely
Ježiš no a? Ja keď som mala 12 tiež som počúvala všetko možné .... Teraz som si prišla na svoje tak počúvam len to jedno... Myslím že každý si tým prešiel/prejde kým si nájde to svoje...
uff... a preco sa vsetci ludia chcu zaradit do dakeho stylu?... niektori su s toho taky pometeny ze nakoniec to vyzera ako keby sa nevedeli najst alebo co... je strasne malo ludi ktory su original... a to je skoda
podla mna emo a punk to sa este da ale ak je tam aj hip hop ta tak osoba nema viac nez 12-13 rokov
a suhlasim z @34 kazdy si tym presiel aj ja a urcite aj vy vsetci
kazdy ma svoj vlastny styl a co je o tom?vyzera ako emo co uz no paci sa jej to bere ti niekto ze sa ti nieco paci?pocuva punk a co?ved uplen uzasna hudba ktora ta nabije energiou a tancuje hip hop?tanec tanec je proste zivot bavi to ludi zaujima kazdy robi nieco co ho zaujimama vyzera podla tohoho co uznava co poklada za pekne a zaujimave prosste nejaky idol alebo co oki mam zopar emo fotiek niektore sa aj vydarili moj nazor na emo ej ze je to pekne pokial to nieje prehnane ak niekto nevei tak podstata ema je emocionalnost ze clovek ukaze svoje emocie tak podla tohoh som emo lebo poviem co ma sere ukazem ako sa citim nic neskryvam a predsa razacas nosim volne nohavice asiroke mikiny som baba a co? viem sa zabavit aj na diskofilne pesnicky nejake hitofky co teraz letia taka lady gaga ako priklad zboznuejm kadejake mixy plne kadejakych prvkov a same tuc-tuc alebo blin ine kafe rise against ale zboznuejm i balady,hiphopove opustaky o laske slzach smrti a tak tak asky styl som potom? styli to je proste len nejake skatulkovanie ludi len skatulkovanie prostreidok na hadzanie podobajucich sa ludi do jedneho vreca bez toho aby sa riadili helso ze nesud cloveka dokym ho nepoznas.....
boze co by na tom malo byt???...sak je to vec tej osoby ked sa jej paci vyzerat ako emo,rada pocuva punk a bavi ju tancovat hip-hop....akozeeee ved je to kazdeho osobna vec a moze si robit co chce nie?...si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
však to je jeho osobná vec....a myslím že každému je do toho hovno....
Tieto vase styly mi uz lezu na nervy
A mám presne takú spolužiačku
a btw, ak myslis tym ze pocuva punk veci ako nejaky blink alebo simple plan, tak to sa nedivim uz vobec
Ona z toho vyrastie
a suhlasim z @34 kazdy si tym presiel aj ja a urcite aj vy vsetci