Chcel by som si v netbooku (dell inspiron mini 1018) s 1,66 GHz (intel atom) a 1GB RAM vymaniť už spomínanú RAM-ku. Myslíte že by mi to nejako zrýchlilo netbook? Alebo by som v tom nevidel rozdiel?
ale kludne, vytlac taku co ma najvacsi clock co doska podporuje, ide aj o to hlavne a co sa tyka kapacity, tak aspon nebude tolko swapu na disk pri vacsej zatazi, takze by si to mal pocitit, pokial ho zvyknes vytazit,
ak tú ramku chceš len vymeniť tak myslím že nejaký nárast výkonu nepocítiš . ak chceš kúpiť ďalšiu k tej čo máš tak možno i keĎ tiež sa to neoplatí za tú cenu ... a ďalšia vec .. či vôbec v tom netbooku máš sloty na ďalšie ...
@creavnitvsemhda RAM toho nemá veľa s rýchlosťou programov, teda, samozrejme že niečo hej, ale najviac záleží na procesore, ten ovplyvňuje rýchlosť, väčšia RAM je dobrá akurát na viacej programov súvisle. Ale je to netbook, nečakaj od toho rýchlostné zázraky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
každopádne podľa mňa zbytočné