Potrebujem, aby ste mi pomohli ,,, keď stiahnem hru nejde mi to otvoriť v mobile - napíše mi nepodoprovaný súbor. Sťahujem "jar" súbory, ktoré sú určené tomuto typu mobilu. Neviem kde je probém, prosím vás skúste pomôcť
no to toho mobilu asi nedostaneš , jedina sa to možno dá pokial viem ta cez program na CD , ak si ho dostala k mobilu ...ale pochybujem že sa to podarí .... ked vidím ten názov mobilu hned viem že sa jedná o ten....
nwm samsungy su v tomto vzdy problemove , uz tie stare boli na hovno nemohol som tam dostat ani jednu hru a ked tak novy samsung tak najlepsie s OS Android tam ti pojdu hry si myslim , ale tie kocky su super co tam su na jednu taku nasu hru ktoru tu nebudem vysvetlovat
trosku neskoro ale aj tak ..do tohto mobilu sa hry daju nahrat!
tento postup funguje u Samsung S8000 Jet a Samsung S5230 STAR..tak ale zalezi aj na tom aky mas firmware
..potrebujes subor JAD a z toho vytvorit HTML spolu v jednej zlozke to vlozit do mobilu a html sa da nainstalovat v offline rezime a ide to..ziadna veda
a html vytvoris v poznamkovom bloku v pc napriklad...
instalovat -toto si vloz do poznam.bloku a na miesto APLIKACIA vlozis skutocny nazov hry a ulozis ako html
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
cielova skupina : mladší brat (12 r.) ktorý sa chce len hrať na mobile
tento postup funguje u Samsung S8000 Jet a Samsung S5230 STAR..tak ale zalezi aj na tom aky mas firmware
..potrebujes subor JAD a z toho vytvorit HTML spolu v jednej zlozke to vlozit do mobilu a html sa da nainstalovat v offline rezime a ide to..ziadna veda
a html vytvoris v poznamkovom bloku v pc napriklad...
instalovat -toto si vloz do poznam.bloku a na miesto APLIKACIA vlozis skutocny nazov hry a ulozis ako html
» www.ulozto.net/9724086/instala...
a odtial mozes stahovat niektore ti nepojdu ale to nevadi azpon nieco