ako ono to záleží, že koho by som sa to pýtala a v akej situácii....ako keby som sa to pýtala nejakej dobrej kamošky a že mám dač fakt strašné na srdci a nechcem alebo nemôžem ísť do kaviarne tak pohode...ale keby tak proste dakoho že ideme sa stretnúť prvý, poprípade druhý raz....hej to je blbé
NIKDY by som sa toto nespytala. Niektori ludia s tym nemaju vobec problem a potom moze nastat totalne trapna situacia, ako sa stala nedavno mne, ze som musela povedat....eeehm....nie.
Po tom, čo som sa raz v noci sama pozvala ku kamarátovi s tým, že ma jeho kamarát akurát viezol domov mi nepríde blbé tak, ako toto na druhý deň po uvedomení si, čo som povedala, asi nič.
pre mňa je to rituál. kafe. spravím kafe..a bude lepšie ako si predstavíš. lebo káva pri káve má mať človek pohodičku, cigu..kľud. nikto sa ma nespýta či môže prísť na kávu..káva nie je hlúposť..nápoj. je to osobné. spraviť kávu. málokomu som zavolal : spravíš mi kafe? prídem..
nemam s tym problem lebo na kavu chodim len k malo vybranym ludom a nikdy to blbe nebolo lebo to nie je o kave ale o tych rozhovoroch. je to uplne normalne a nechapem co je na tom "blbe"
Zaleží koho, napríklad ak by som sa to pýtala nejakej blízkej osoby... napr. najlepšej kamarátky,tak by mi to blbé nebolo, ale ak by som sa to mala pýtať človeka, s ktorým si nie som moc blízka,tak to zrejme nie.
No nevadilo by mi to,ak by sa to niekto opýtal mňa
však ked ma ten človek nepozve tak sa pozvem sama ale akože samozrejme záleží aj od toho aký človek jasne že k naj kamaratovi sa pozvem ale tak k nejakej spolužiačke ktorú poznam len s videnia tak k nej neprídem že "čau, prídem k tebe na kavu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ako dobre chapem ho, ale niekedy to uz ide na nervy
ak by sa ma to ale opytal niekto blizky, ktory by potreboval poradit etc, privitam ho s otvorenym narucim
A ja nepijem kávu a keby sa mňa dakto spýta či može prísť na kávu tak mu poviem že ja kávu nepijem...
No nevadilo by mi to,ak by sa to niekto opýtal mňa
@trtken velke dieta