Dobry den vcera mi boli poslane z ineho uctu tatrabanky na moj ucet tatry peniaze.Chcem sa opytat ci by mali prist aj v sobotu alebo az v pondelok-pracvony den.IB nemam cize si to nemam ako overit iba ak v bankomate a tam sa mi nechce Dik
nie, tiez mame posielam peniaze aj cez vikend .. ked je potrebne .. a tolko co odvediem zo svojho uctu na jej ucet , ktory ma tiez v tatrabanke, pipne jej smska o pripisani na ucet .. takze neviem, ja mam skusenost , ze ich ma hned .. a je jedno ci je vikend ... alebo desat hodin vecer .. vramci banky neplati uctovny den .. kedze banka si spravuje ucty sama a prevody medzi uctami klientov vramci banky si vie spravovat bez asistencie .. a offc myslim si, ze prevod v jednej banke je automatizovany .. cize system platby preklopi a nie je nutna validacia a spolupraca inej spolocnosti .. preto je to rychlo ale to je iba moja skusenost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov