Patri medzi tichsie a luxusnejsie internaty. Myslim, ze mozes byt spokojna. Je tu dobre spojenie mhd. Hned vedla je dunaj, kam si mozes prevetrat hlavu a odpadky nemusis vynasat von, ale hadzes ich dole cez taku ruru z poschodia na ktorom byvas
ja som tam byval minuly rok a musim povedat ze velmi dobry intrak..len internet je tusim iba do 4 poschodia. izby su celkom v dobrom stave..na kazdej bunke mas hajzle a kupelnu...tiez chodim na PrifUK takze skolu som mal 5 minut pesi...podla mna sa tam viac oplati byvat ako na mlynoch
@sadistrom čo sa týka študentov tak ano je to tichšie ale také veci ako napr že sa nám triasli okná ked sa zväčšila premavka sa nedaju prehliadnuť - napr mne to strašne vadilo, nemohla som zaspať poriadne
@sibell810 to beriem, mal som jeden rok izbu hned pri ceste na osmom poschodi a rano mi elektricky nedopriali kludny spanok. Ked chytis tak izbu, je to o hovne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Niet zac
» bratislava.sme.sk/c/199698/intern...