taaakze napiste sem nejaku zaujimavu prihodu z Velkej noci ja tu nejak nemam co pisat akurat ze som sa par krat na velku noc ozral ako prasa ale to neni nic neobvykle
@matiarka U nás to robievali v kultúrnom centre, ale aj tak to bolo celkom bežné. Si pamätám že bolo odporúčané aby si každý potom aspoň po každej hodine vyšiel na chvíľu pred sálu. Lenže potom si začali ľudia obsadzovať miesta, alebo sa dožadovať miest ktoré niekomu niekto držal kto sa išiel zatiaľ nadýchať a tak polke omše sa zo všadial naokolo ozýval sykot a šepot o tom aký je kto hajzel a sviňa.
príhody?
asi tie ako 8 rokov čítam jedno a to isté ako "zdraví, šťastní a mierumilovní " ľudia hnusne nadávajú a osočujú svojho Stvoriteľa, sviatky a všetko čo je s nimi spojené, Boha ktorý im dal ten obrovský dar - život...
život, ktorý by mali napĺňať láskou, vďakou a poslaním prinavrátenia sa do Domu Pánovho....
je mi to veľmi ľúto, že si birdzáci takto neskutočne ničia svoje životy, jedného dňa príde n a 100% "vytriezvenie z tohto obrovského diabolského klamu", ale to už bude pre mnohých neskoro...
@marcello1111 Ja zas nechápem čo majú všeti proti diablovi. Za to že si otvoril raz ústa ho zmasakrovali, vyhodili z domu a odsúdili na večné zatratenie. Ale jasné on je ten zlý...
Včera v noci keď som sa vracal domov s kamošom z krížovej cesty a nočného bdenia v kostole, na ulici sme stretli človeka, ktorý asi cítil potrebu niekomu pomôcť, tak vyťahoval z peňaženky bankovky a núkal nám ich len tak. A to sme mali na sebe komplet spoloč. oblek a vyleštené topánky. Asi som sa mal hlavne oholiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale to už bolo dávnoooooo.
Gott sei Dank
asi tie ako 8 rokov čítam jedno a to isté ako "zdraví, šťastní a mierumilovní " ľudia hnusne nadávajú a osočujú svojho Stvoriteľa, sviatky a všetko čo je s nimi spojené, Boha ktorý im dal ten obrovský dar - život...
život, ktorý by mali napĺňať láskou, vďakou a poslaním prinavrátenia sa do Domu Pánovho....
je mi to veľmi ľúto, že si birdzáci takto neskutočne ničia svoje životy, jedného dňa príde n a 100% "vytriezvenie z tohto obrovského diabolského klamu", ale to už bude pre mnohých neskoro...
@Matiarka @Karlotiskot tak to je krute