oukej, táto bude taká vhodná a krátka...raz keď sme vyberali konťáky pred obchoďákom, už ani neviem, či to bola Fakta, alebo Netto (našli sme tam vtedy strašne moc dobrého tvrdého syru, z ktorého sme si potom zvykli robiť toasty na squatte, len tak medzi chlieb a s kečupom) tak na nás vyšprclo plné mlieko, ktoré sa tam nachádzalo tiež (ľudia vtedy behali tam a dnu do obchodu a z neho)...kamoš Farido tam vtedy prudko skočil a celou váhou dopadol na krabicu a ja som sa nakláňal a kukal, čo vhodné sa tam nachádza ...tak sme boli celí zasratí od toho a strašne sme sa na tom rehotali...tadááá, kopu takýchto malých príhod sa mi stalo s rôznymi ľuďmi...
keď som mala... ehmm.. 10? ta nejak. Bola som na chate s mamkou a pár jej kamarátkami. Začalo pršať a netrvalo dlho, bola z toho prudká búrka. A nejaká jej kamarátka išla vyprášiť deku (why the fuck not? ) a vrátila sa celá vyjavená že do nej trafil blesk.Pochopiteľne, keby do nej trafí blesk tak umre hej nemala jazvu ani nič ale ona to myslela vážne nepatrí to k mojim vtipným zážitkom, nuž... :-S
Ja mám takú príhodu o siedmych kartách ... ono, keď ešte nebola elektrina u nás na dedine ani kanalizácia, tak my sme chodievali chytávať svetlušky do lampášu. Robili sme tak vždy tesne predtým ako sa zotmelo, počas splnu však svetušky nikdy neboli, keďže svietil mesiac a zas, keď bol nov toho bolo neúrekom. No ale raz sa stalo, že počas novu žiadna svetluška ani vonku ani nikde. Tak sme sa vybrali s bratom do lesa, že to nie je možné (my sme boli samí doma, lebo rodičia chodievali na nočnú vtedy). Ako sme tak išli hlbšie do lesa začuli sme taký tichý hlas ako nás volá:" Tu sme! Tu sme, deti! Tu sme! Rýchlo za tou cestičkou!" Samozrejme sme s bratom bežali jak o život, lebo nemať svetlušky to ani do latríny v noci netrafíš. No a ako sme utekali za tými hlasmi, tak brat sa potkol a spadol ... strašne zvreskol, že:" ÁAAááááu!" a ja mu hovorím:" Počuješ?" a on že:"Čo hovoríš?". Tak to mal zlomenú nohu a prasknutý bubienok. A hovorím si:"Čo teraz budeš robiť? Nemôžeš predsa hluchého brata so zlomenou nohou len tak doniesť domov!" Tak som ho tam nechal, že skočím pre pomoc. Prišiel som do dediny a samozrejme nikde nikto, všetci už spali. Tak som si šiel tiež ľahnúť. Na druhý deň, namiesto brata ležalo v posteli sedem kariet.. a hovorím im:" A kde máte červenú sedmu? " :- DDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme