nemusi byt chat ako na pokeci alebo tak staci spravit nejaky irc chat alebo blab staci odkaz na stranke niekde birdz live chat kdo enchce nech am nechodí , myslím si že sa stým nič nepokazi
fascinuje ma fakt, že keď tú bola táto anketa pred časom, tak postoj "nie" jasne prevalcoval postoj "áno".
uvažujem, kde nastala zmena v uvažovaní.
aj tak nevidím jediný zmysel toho, že by tu bol. nie, že by som bola proti chatom alebo čo... ale už teraz sa mi nepáči zvrhávanie diskusií do chatujúcich okien (s veľmi pomalou odozvou ) a podľa mňa by to bolo potom ešte hrošie. a aj horšie.
ehm.. keby bol taký sezónny napr parkrat za mesiac chat to by bolo fajn..ale nie stále... potom by všetci len chatovali a nepisali by blogy nekomentovali by, nepisali by do fora... už by to stratilo svoje čaro...
noo....skôr nie...ale TSky vo forme nejakého miniminiminiminichatu by boli fajn bolo by to určite rýchlejšie...ale dáky celobirdzovský chat.....to určite nie
No minichat taký skupinový by išiel ako keby na skype čo je skupinová konverzace tak že viaceri ľudia si píšu ale určitá skupina a ohlasuje to že napísali keď sú všetci online
možno by na začiatok postačilo, aby človek nemusel refreshovať stránku, aby videl TS. ale však prečo nie, však to neznamená, že to aj všetci musia používať.
no určite! veď na čo!!! čo chceš aby to tu zachvílu bolo ecce plnšie úchylov ako na pokeci? a nejde ani o to, ale ked chceš chat na to máš iné stránky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
uvažujem, kde nastala zmena v uvažovaní.
aj tak nevidím jediný zmysel toho, že by tu bol. nie, že by som bola proti chatom alebo čo... ale už teraz sa mi nepáči zvrhávanie diskusií do chatujúcich okien (s veľmi pomalou odozvou ) a podľa mňa by to bolo potom ešte hrošie. a aj horšie.
kto chce komunikovať, ten komunikuje, či už skrz TSky alebo niečo iné mimo birdzu - možnosti na to sú... načo sem trepať niečo čo netreba ?