hej ludia, gratulujem vam,ze ste prijati! a zaroven by ma zaujimalo,ze ake boli prijimacky....ci tazke alebo v pohode! zvladol by som ich aj vtedy,ked nejdem maturovat z matiky a z NOS-ky (chodim na gympel) ? lebo uz mam vybrate ine maturitne predmety! a chcem skusit aj ekonimicky odbor nejaky....matika mi nikdy nerobila problem, mal som z nej na vysvedceni 1 alebo 2, tak preto sa pytam. dakujem
@8 matika sa ti tam veru zíde a aj jazyk, ale kedže si z gymnazia, tak predpokladam,že to nebude pre teba až taký problém,... len treba ešte tu ekonomiku dobrat, bo ta tam je tiež dost dôležitá
a isteho času bravali aj bez skušok, tak ak sa zmestiš do priemeru,.... máš to v suchu ..
no dakujem akoze ja povodne chcem ist studovat medicinu,ale tak kedze mi ide aj matika,tak by som rad vyskusal aj nieco ekonomicke. lenze fakt je,ze mam maturitne predmety ch bio nem sj ....cize aj keby davali nejake body za znamky,tak moje profilove predmety su neni ekonomickeho smeru...okrem jazyka preto sa pytam. a este co sa tyka ekonomiky, tak to by mi stacila ta cast, co je v NOS?lebo tam je toho dost vela aj z inych smerov..pravo..psychologia...etika bla bla! jednoducho povedane, ekonomiu chcem len tak vyskusat,keby naahodou! a by ma zaujimalo,ze krora z ekonom. fakult by mi tak ,,sedela,, ? lebo nie kazda je zrovna lahka..a to uz vobec nie pre mna,kedze nepojdem maturovat z tych predmetov
ahaa....tak fajn teda! mne by tusim sedela obchodna alebo ta naroidnohospodarska ved uvidim este! len dufam,ze na prijimackach a aj na studiu neni geometria tu som nezbasal odjakziva!! a inak ty ides teraz studovat ekonomiu?
@8 no podľa mňa boli tie príjmačky dosť ťažkéé, a všetkých známych čo som sa pýtal, tak nikto nespravil ale brali aj tých čo nespravili (asi podľa bodov, to už neviem). A teraz je to tak že na výsledky a známky neberú ohľad takže záleží čisto na príjmačkách ako sa podaria Mne osobne robí najväčší problém matika ale keĎ to tak vezmem tak na príjmačkách ma zarazila asi najmenej
takze to studium nie je az tak velmi narocne?? neviem,ale vela ludi tvrdi,ze ekonomicka je elektrickova SKOLA. proste ze to vystuduje kazdy! a ak niekto prerusi resp. skonci,tak to len preto,ze bud ho to tak strasne nudilo,az sa toho vzdal,alebo popri inej,tazsej skole studoval ekonomicku a zistil,ze je toho vela,tak skoncil s ekonomikou a studoval radsej to,co ho viac bavi! proste...vraj je ekonomicka skola dost flakaren a nudenie sa! co akoze moc neverim,ale zase povedat nemozem,kedze tam nestudujem ale bratranec mi tvrdil,on ju vystudoval, ze je lahsia nez gympel.....co akoze pozeram s otvorenu hubu! ale tak asi je to lahsia skola ako medina...nuz nevdai! a ktore predmety boli podla teba najtazsie a anjhorsie? diiky
no toto som tiež počul že je to električková škola už od mnoho ľudí, jedinýý problém je sa tam dostať ale kto sa tam vraj dostane tak je ako sa hovorí "za vodou".. ale ďalšia vec neivem či to platí aj o FHI, lebo keď som kukal štatistiky všetky pomer prijatých, prihlásených a podobne tak ostatné fakulty berú veľmi málo tak ako má byť tam to všetko sedí ale tu na FHI zatial čo viem zobrali všetkých takže nejaké to sito a vylučovanie a podobné veci hrozíí si myslím...
@15@16 tak podla mna to je blbosť,že električková škola....
ja sice pravda, že kto sa rozumie do toho rozumie čo študuje, tak si môže povedat,že to je električkaren,... ked študuje informatiku a popritom to je jeho hobby, pokial je z gymnazia, tak mu zasa nerobí problém matika... pokial je z bilingvalneho tak je zasa super na jazyky,...ale nie každý si to môže povedat
niekto sa fakt natrapi kym urobí nejaku skušku , a nie vždy zaleží len on jeho vedomostí:p
a sito veru býva a hlavne vprvaku, vela ludí to važne vzda na matematike,...ale tak ono to všetko zaleží aj od štastia na skuške a ako sa profesor vyspal,takže asi tak....
takže dostat sa tam je uspech, ale druha vec je udržat sa tam, ... niekomu to ide horšie niekomu lahšie
a medina je ťažšia, ovela, to priznavam
a podla mna najtažšie, či najhoršie? tak ja som sa v provom semestri potrapila s matikou, ale potom to bolo už fajn
No mna tam tiez pred rokom zobrali. S niektorimi z Vas sa pravdepodobne stretnem A neverte tomu, ze je to az tak strasne tazka skola. Da sa z nej vyletiet, ked sa clovek snazi, ale kto chce, sa tam udrzi. A rozpravkam o tazkej matike rozhodne neverte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
FHI UHI
takže: vitaj na palube?
a isteho času bravali aj bez skušok, tak ak sa zmestiš do priemeru,.... máš to v suchu ..
no dakujem akoze ja povodne chcem ist studovat medicinu,ale tak kedze mi ide aj matika,tak by som rad vyskusal aj nieco ekonomicke. lenze fakt je,ze mam maturitne predmety ch bio nem sj ....cize aj keby davali nejake body za znamky,tak moje profilove predmety su neni ekonomickeho smeru...okrem jazyka preto sa pytam. a este co sa tyka ekonomiky, tak to by mi stacila ta cast, co je v NOS?lebo tam je toho dost vela aj z inych smerov..pravo..psychologia...etika bla bla! jednoducho povedane, ekonomiu chcem len tak vyskusat,keby naahodou! a by ma zaujimalo,ze krora z ekonom. fakult by mi tak ,,sedela,, ? lebo nie kazda je zrovna lahka..a to uz vobec nie pre mna,kedze nepojdem maturovat z tych predmetov
nechcem byt hnusna, ale oni naberu ludí len kvôli peniazom
potom treba v prvaku zamakať, bo sa odtial paradne letí
a tak neviem čo všetko v NOSke z ekonomiky je, ale ja bych si radšej kupila na vyške aj nejakú priručku na príjmačky, kedže si z gymnazia...
no a čo by ti sedelo?
ak máš rad informatiku, tak Fakulta Hosp. Info.
tak jazyky, tak Fakulta Medzinár.Vztahov
a ak si posadnutý peniazmi a ekonomikou, tak Národohohosp.fakulta
a ked nie, tak tie ostatné
no ja ju už študujem, poctivo som sa prepracovala do druheho ročnika, tak uvidím, čo to ďalej dá
osobne sa zatial nemôžem sťažovať
takze to studium nie je az tak velmi narocne?? neviem,ale vela ludi tvrdi,ze ekonomicka je elektrickova SKOLA. proste ze to vystuduje kazdy! a ak niekto prerusi resp. skonci,tak to len preto,ze bud ho to tak strasne nudilo,az sa toho vzdal,alebo popri inej,tazsej skole studoval ekonomicku a zistil,ze je toho vela,tak skoncil s ekonomikou a studoval radsej to,co ho viac bavi! proste...vraj je ekonomicka skola dost flakaren a nudenie sa! co akoze moc neverim,ale zase povedat nemozem,kedze tam nestudujem ale bratranec mi tvrdil,on ju vystudoval, ze je lahsia nez gympel.....co akoze pozeram s otvorenu hubu! ale tak asi je to lahsia skola ako medina...nuz nevdai! a ktore predmety boli podla teba najtazsie a anjhorsie? diiky
ja sice pravda, že kto sa rozumie do toho rozumie čo študuje, tak si môže povedat,že to je električkaren,... ked študuje informatiku a popritom to je jeho hobby, pokial je z gymnazia, tak mu zasa nerobí problém matika... pokial je z bilingvalneho tak je zasa super na jazyky,...ale nie každý si to môže povedat
niekto sa fakt natrapi kym urobí nejaku skušku , a nie vždy zaleží len on jeho vedomostí:p
a sito veru býva a hlavne vprvaku, vela ludí to važne vzda na matematike,...ale tak ono to všetko zaleží aj od štastia na skuške a ako sa profesor vyspal,takže asi tak....
takže dostat sa tam je uspech, ale druha vec je udržat sa tam, ... niekomu to ide horšie niekomu lahšie
a medina je ťažšia, ovela, to priznavam
a podla mna najtažšie, či najhoršie? tak ja som sa v provom semestri potrapila s matikou, ale potom to bolo už fajn
ked sa ju už naučili také polená ako ja, tak to už musí byt pravda
a gymnazisti to maju ešte len lahšie