jj, aj ja viem už od piatku... a veru skoro som odpadol ako málo som dostal za koláž a celkovo za talentovky... moje výsledné skóre je 58... takže už som sa rozlúčil s prijatím... a ty, ako si na tom??? tiež sa ti zdajú byť tie talentovky málo ohodnotené???
na UP- koláž som dostala 10 bodov z 13. ale MS je velmi málo, len 17 bodov ale vedomostný test vela som sa ucila a nebol to velmi tazky... neviem preco som dostala len 17
tak to si fakt dobrá... ja som za koláž dostal 0 bodov... a za MS 22, ale to som zas bol prekvapený, bo som sa učil deň pred tým všetky tie otázky z toho cd-čka a boli vybraté otázky, ktoré som našťastie vedel... a ten psychodiagnostický test, to bola len tipovačka...
no veď za tie otázky z CD-čka si mala možno plný počet, ale do toho MS sa rátal ten psychodiagnostický test, tie otázky z cd-čka a gramatické cvičenie... z toho sa dalo získať max. 27 bodov...
no asi mi to tak vychádza, že 0, alebo potom za to dokreslovanie obrázkov... neviem, celkovo mám za Up (talentovú skúšku) 5 bodov, čo sa mi zdá naozaj málo, bo na tú koláž som sa dosť pripravoval a tie obrázky, neviem ako hodnotili...
čo ako mám 58??? však po sčítaní všetkého, či ako to myslíš???
na UK? kedy si bol? ja som bola v stredu. kolko bodov más? na sociologiu bol len vedomostný test. na psychologiu podla maturitu budeme mat výsledku.... ale najlepsie chcem UKF
na UK som nakoniec nešiel, pretože sa mi prekrýval dátum práve s UKF... ale ževraj tam bolo okolo 450 uchádzačov a nebol som tam ani na prípravnom kurze, takže určite by som tam nemal šancu...
no ja chcem tiež najviac UKF, ale momentálne som už v takej situáci, že budem rád, ak ma vezmu aspoň na UCM do Trnavy... hlavne, aby ma niekde zobrali ...
no, ja tam tiez nemam body, teda nieco tam je, ze ostatne 109, ale neviem, co to je.. a mam tam, ze prijaty na zaklade prijimacej skusky, tak dufam, ze to tak skutocne je...
no super, tak ak je to tak...co myslim, ze jeeee...tak poznam svoju prvu spoluziacku sa uvidime v prvy skolsky den, inak ja som uz nevydrzala, tak som volala a povedala som , ze neviem si to skontrolovat pretoze som stratila to cislo , najskor mi povedala, ze vsetko je uz na nete a potom ked ma hladala tak povedala, ze skusky som spravila, ale nic ine k dispozicii nema, tak nech cakam na papier...tak hadam to je tak a uvidime sa prvy skolsky den alebo lespie povedane vysokoskolsky den haha, nenapises mi tvoj facebook kontakt do posty? ak mas FB.
no ani mi nehovor, ja som nikomu nic nepovedala este..okrem mojej familie, nikto nevie...bola som si ista, ze ma neberu a tak som sa stavila este aj s kamosom a ak som prehrala..hmm ....musim zacat chudnut teraz cakam len na ten papier...dufam, ze do piatku pride
ahoj gratulujem k prijatiu..viem ze je to uz davno, ale nevedeli by ste mi povedat aku tomu ste mali?? resp. na co priblizne sa mam pripravit na TS? dakujem
Ahojte, mohli by ste mi prosim povedat nieco viac ako prebiehala ta talentova cast - specialne co sa tej kolaze tyka...aby som vedela co mam cakat. velka vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» ais2.ukf.sk/ais/vysledkySta...
celkom mám 64.
za koláž 0? tak ako más 58?
no asi mi to tak vychádza, že 0, alebo potom za to dokreslovanie obrázkov... neviem, celkovo mám za Up (talentovú skúšku) 5 bodov, čo sa mi zdá naozaj málo, bo na tú koláž som sa dosť pripravoval a tie obrázky, neviem ako hodnotili...
čo ako mám 58??? však po sčítaní všetkého, či ako to myslíš???
ja mám: body za mat. 16, UP: 10, MS 17, body za iné akt. 10, body za strednu skolu 10.
tak neviem... :/
ja za maturitu 14, Up 5, MS 22, body za aktvity na SŠ 10, body za prospech na SŠ 7... no ja už som si istý, že ma nepríjmu...
kde si si dávala ešte prihlášky na VŠ???
no ja som posielal 3 prihlášky a všetky 3 na študijný odbor marketingová komunikácia (na UK do BA, na UCM do Trnavy a na UKF v Nitre)...
inak tiež som uvažoval nad psychológiou, ale nakoniec som nestihol termín podania prihlášky.... a už si robila všade prijímačky???
no ja chcem tiež najviac UKF, ale momentálne som už v takej situáci, že budem rád, ak ma vezmu aspoň na UCM do Trnavy... hlavne, aby ma niekde zobrali ...
no ano, aj na UK bol vedomostný test, ale nemala som z čoho sa učiť na to. :S konečne som dostala 240 bodov.... ale....
ano, aj ja dufam ze ma niekde zobrali
Ja tam nemam za nic ziadne body , len to ze som prijata na zaklade skusky
ja chcem vediet body dufam, ze mi to nijako nepomotali inak neviete kolko ludi sa hlasilo?
a štúdium masmediálne štúdiá – francúzsky jazyk? dotali sme papier ale aj o tom nie je ziadne info