ahojte , neviem ci ste sa tu uz so mnou stretli ale je to mozne , dost sa pytam ohladom prava , prjimaciek nan a podobne... teraz by ma zaujimalo ci nahodou niekto z vas nevie kolko cca percent treba dosiahnut na prijimackach aby si si mohol byt celkom is
ja sa hlásim do TT a absolútne netuším koľko percent musím dosiahnuť....myslím,že toto je úplne zbytočné riešiť,treba sa proste naučiť a správne vyriešiť čo najviac úloh
myslím,že akýkoľvek iný kľúč je celkom zbytočný ale myslím,že ak z tých 800 bodov,čo môžeš získať v TT získaš nejakých 650,tak si na tom celkom dobre
akurat dnes mi dosla pozvanka na technicky test, 24. aprila sa to bude konat... bude sa tam vypracovavat nazorny test, aby si vedel akym principom sa to bude vyplnat na ostro... nedoslo ti to nahodou?
bullet - fuh sakra este mi to neprislo a to uz o dva tyzdna .. sakra snad som nedojebal prihlasku .. ah .. , ja nwm ale stresy mam z toho .. ucim sa ale aj tak nikdy nie je dost , uz aj na doucko zo zufalsta chodim hh .. snad pomoze ..
Najväčšia šanca je že ťa príjmu do Trnavy, hlási sa tam najmenej, vlani som zo zvedavosti pozerala počet prihlásených a prijatých a tam bolo najmenej prihlásených a aj dosť brali. Samozrejme, že na právo sa hlási dosť ľudí, takže aj tam bolo o dosť viac prihlásených a prijatých.
O Ke neviem nič.
Do BB sa hlási veľmi veľa ľudí , strašne veľa ľudí tam spraví na 100 percent, pričom otázky sú dosť ťažké, podľa mňa to nie je len o tom, že sú všetci strašne inteligentní, ale časť aj podplatí. O tej škole sa to aj verejne hovorí a podľa mňa je na tom niečo pravdy.
Inak UK v Bratislave si prečo neskúsil? Nemal si až také dobré známky?
doucko by aj men bodlo, lebo okolo prav neviem naoza jskro nic.. iba to, co sme preberali na NOSke.... a podla man sai endojebal nic, bo mne tam mama namiesto 60 poslala omylom 50 eur, potom mi poslali email a dokonca aj volali nech im ic heste dolozim, bo by m ineuznali prihlasku takze ma u zas imoju odznaceneho
d170 jj to som aj ja pozeral tie vysledky prijimaciek v bb a tiez som bol prekvapeny lebo take cisla proste tolko ludi 100% ze je to kus nemozne .. tak ta trnava priznam sa ze najradsej by som asi tam siel len min. rok sa tam hlasilo cca 1500 a brali 300 ( tie cisla ma neustale strasia hh) ..dakujem zide sa tvoja moralna pomoc , snad ma vezmu a co sa tyka blavy tak jo , nemal som az take dobre znamky , presnejsia dejepis noska skoro stale jednotky ale znamky prevazne dvojky a obcas aj horsie (vsak matika) .
bulet, no dufam kedze mne nevolali za nic tak snad .. uvidime .. snad to bude fajn .. aj kamaratke len dneska prislo mi hovorila tak snad ..
ale to neries teraz .. ja zo seba nikdy nemam dobry pocit a tu som .. po maturite uz to bude volnejsie , ziadna sj a pod... ptm si uz len staci zopakovat dejepis a poriadne sa prehrabat v noske ..
no, po prijímačkách v TT sme vedeli výsledky takmer ihneď, keďže ich nahadzovali do počítačov priamo s každým uchádzačom... a tuším, že najmenší počet bodov za aký sa tam ľudia dostali bol 400b... (ale neviem čo je na tom pravdy).... inak dosť ťažké testy....
čo sa týka BB (aj tam ťažké testy), tak tam sme vedeli výsledky tiež asi po polhodinke až hodinke od napísania testu, boli vyvesené na nástenke... ale tam nemám ani tušenie koľko bodov bolo treba pre prijatie.... ale podozrivo veľa ľudí malo testy na 100%, čo podľa mňa na tie otázky nebolo možné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
myslím,že akýkoľvek iný kľúč je celkom zbytočný ale myslím,že ak z tých 800 bodov,čo môžeš získať v TT získaš nejakých 650,tak si na tom celkom dobre
O Ke neviem nič.
Do BB sa hlási veľmi veľa ľudí , strašne veľa ľudí tam spraví na 100 percent, pričom otázky sú dosť ťažké, podľa mňa to nie je len o tom, že sú všetci strašne inteligentní, ale časť aj podplatí. O tej škole sa to aj verejne hovorí a podľa mňa je na tom niečo pravdy.
Inak UK v Bratislave si prečo neskúsil? Nemal si až také dobré známky?
Každopádne držím palce,aby si sa niekde dostal
bulet, no dufam kedze mne nevolali za nic tak snad .. uvidime .. snad to bude fajn .. aj kamaratke len dneska prislo mi hovorila tak snad ..
čo sa týka BB (aj tam ťažké testy), tak tam sme vedeli výsledky tiež asi po polhodinke až hodinke od napísania testu, boli vyvesené na nástenke... ale tam nemám ani tušenie koľko bodov bolo treba pre prijatie.... ale podozrivo veľa ľudí malo testy na 100%, čo podľa mňa na tie otázky nebolo možné...
každopádne držím palce....