zo zaciatku ani mysliet..nerf mam, ze co to..ako si to dovoluje ale potom ma to prejde..popremyslam a ak ma dotycny kritizujuci pravdu, tak sa s tym snazim nieco robit
Nie...ja neviem ked je to tym ze mi jebe, tak lepsie mi to povedat ako vraviet za chrbtom, bo niekedy ma treba stopnut. ale ked niekto kyda na moju povahu, co ja tazko zmenim, a pritom som si toho vedoma, tak nie...absolutne nie...a este ten clovek je debil pre mna, ok asi je to chore, ale tak su veci, ktore patria ku mne...a kks rozpisujem sa tu, ako keby pisem blog...ok koncim...neprijimam ju samozrejme pozitivne tot moja odpoved
ktitiku primam... zalezi hlavne od koho a do akej mieri konstruktivnu, ale kritiku podla mna treba... no niekedy to ludia bohuzial vedia strasne prestrelit a neuvedomuju si, ze slova sa nedaju zobrat spat...nikdy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak ma skritizuje niekto, koho si vážim ako človeka a hlavne ak sa vyzná do toho, za čo ma kritizuje, tak to v pohode prijmem, a dám na jeho rady