Ahojte, ja viem že to je asi odveci ale chcem sa spýtať či má z nemenovanej odbornej školy môžu prijať na právo? mám šancu? alebo som mala ísť naozaj len na gympel?
čoby nemohli. záleží od prijímačiek. aale keby po tebe chceli nejaky vseobecny prehlad alebo proste spolocenske vedy, to sa mozes doucit aj sama. avsak ak vies ze urcite chces ist na pravo alebo aspon na vs tak by som odporucala gymnazium, tam ti daju na to najlepsi zaklad
skúsenosti asi žiadne už dosť dlho rozmýšľam nad touto školou a nechcela by som ísť na školu ktorá ma nebude baviť...áno viem je tam veľa učenia ale to sa očakáva asi od každej školy bez ohľadu na to aká to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Je jedno akú máš školu dôležite je logické myslenie a zvládnuť prijmačky čiže sa treba dobre pripraviť.
chcem tam ísť preto lebo ma takéto veci bavia viem že keby že si dám inú školu tak proste to bude o ničom
Vieš je to preto dôležité aby si neoľutovala výber