Moja kamarátka prepadala z matematiky a vydrela si to skutočne tvrdo. Každý deň sa učila a nechodila von, len aby mala štvorku.
Môj spolužiak mal čisté päťky a na školu kašlal, ale aj tak dostal na vysvedčení 4 pretože učiteľka z nižšieho ročníka ho odmietla prijať do svojej triedy.
Záleží od okolností, keď je niekto inteligentný a snaží sa, má samé jedničky a môže byť vyznamenaný, no kazí mu to tam trojka z matiky alebo jazyku (čo sú veci ktoré sa nedajú len tak naučiť, sú ľudia čo na to nemajú talent), prilepšenie o jeden stupeň sa ešte dá prekusnúť.
Ale keď je niekto debil, čo chodí pozaškolu, má samé 5ky a dva krát si ide na konci roka odpovedať, tak to ma furt vedelo nasrať
Mne sa to nepáči. Keď štvorkárka dostane z dvoch predmetoch jednotky a aj to len preto, lebo všetko vždy odpíše od spolusediacej... a my ostatní si to musíme vydrieť.
s týmto som sa stretávala celý gympel, kedže som mala jebnutého spolužiaka, kt. na všetko sral a hral sa na pána. vychýdzali mi čisté 4 občas nejaký ten prepad ale kedže jeho rodičia majú peniaze a sponzorovali školu tak vždy mu to vyšlo na 1,2 najhoršia tá jedna 3 .
Voči nám ostatným to bolo nefér ale systém takto funguje.
A v podstate som si na to zvykla. Každý nech si ide svoje. Však aj ja som spoko ked mi skúšajúci prilepší a miesto fx mi dá céčko len preto, že som mu sympatická a vidí snahu
súhlasím s tým len keď je to fér, že po celú dobu na sebe makal, snažil sa ale na písomkách sa nezadarilo ... čo sa mi však nepáči je to, že keď si to niekto tvrdo vymaká a niekto kto to mal celú dobu lážo plážo má dokonca lepšie známky ... tak vypadala aj maturita ... 4-5-ari na písomnej mali 5 a na ustnej 2-3 zatial co 2-3-ari dostavali 4 ... pretoze pani 4-5-ari mali vybavene ... a ked uz niekto vydiera ucitelku ze ked mu dá 5 na vysvedceni a on nebude pripusteni k maturite tym ze sa obesi ... co je velka phun bo to bol cistokrvny kokot co ju len vydieral a dá mu 3... co je o 2 stupne lepsie ked na pisomnej mal 20% ...vtedy sa dá hovoriť o nespravodlivosti ale tak taký vládnu svetu
neznasam ked ja sa cely rok snazim, ucim sa, robim projekty a som na hodinach aktivna a nakoniec mam taku istu znamku ako spoluziak co mu prilepsia o dva stupne len pre to ze ma peniaze !!!!!!!!!!!!!!! :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Môj spolužiak mal čisté päťky a na školu kašlal, ale aj tak dostal na vysvedčení 4 pretože učiteľka z nižšieho ročníka ho odmietla prijať do svojej triedy.
Je to podľa vás fér?
Ale keď je niekto debil, čo chodí pozaškolu, má samé 5ky a dva krát si ide na konci roka odpovedať, tak to ma furt vedelo nasrať
Aj ked mne este hadam nikto neprihorsil znamku jedine co som sledovala na spoluziakoch niekedy to cloveka vie dobre nasrat
Voči nám ostatným to bolo nefér ale systém takto funguje.
A v podstate som si na to zvykla. Každý nech si ide svoje. Však aj ja som spoko ked mi skúšajúci prilepší a miesto fx mi dá céčko len preto, že som mu sympatická a vidí snahu