podla vás, ake su pričiny ked sa niekto na niekoho naviaže ale spôsobom ktorý nieje adekvatny vzhladom na vztah ktorý medzi tými dvoma vznikol - prílišne.
Vidí v tom človeku niekoho o kom si myslí, že bez neho nevie žiť. Je pri ňom preto, že sa s ním cíti dobre. Myslí si, že on je ten, kto tvorí jeho život, začne byť stredom jeho života.
Čo je trochu egoistické zmýšľanie, lebo do vzťahov by mal človek viac sám dávať ako niečo očakávať. Ináč sa ten človek mení na "parazita". A tak by to malo byť i v kamarátskych, partnerských a rodinných vzťahoch. :letim:
Netusím ale toto je jeden z dôvodo prečo sa "bojím" vstupiť d vážneho vzťahu..........
Aj dnes ma vsetky baby chcu a ja ich nechcem a ked im to dam najavo že nechcem čosi viac, nechcem sa viac zbližovať, nemám záujem o nich tak su nasraté a urazené tvl zato že ich nechcem? By som ich pobil...........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Čo je trochu egoistické zmýšľanie, lebo do vzťahov by mal človek viac sám dávať ako niečo očakávať. Ináč sa ten človek mení na "parazita". A tak by to malo byť i v kamarátskych, partnerských a rodinných vzťahoch. :letim:
Aj dnes ma vsetky baby chcu a ja ich nechcem a ked im to dam najavo že nechcem čosi viac, nechcem sa viac zbližovať, nemám záujem o nich tak su nasraté a urazené tvl zato že ich nechcem? By som ich pobil...........