Cawte. Mam taky "maly" problem. Ked som spolu s frajerom a ideme sa milovat, urobim sa priliz rychlo. Niekedy je mi to aj trapne, niekedy sa urobim aj skor ako moj chalan. Co mam s tym urobit? Myslite, ze mu to vadi?
a je to problém? veď keď nebude prirážať ako divý tak môžte pokračovať aj po tvojom orgazme...a nemyslím si, že by si sa preto mala cítiť trápne, veď tvoj priateľ musí byť rád
hh bud rada...mnoho bab ma problem urobit sa...bud je to chalanom alebo jej psychikou...ty mozes byt rada ved ty si to uzijes a mozes ist dalej a mat ich viac..
u chalanou to je horsie oni ich nemozu mat za sebou X
@11 Ako som uz povedal zakon nijak nespecifikuje od akeho veku je povolene konzumovat alkohol ? V tej teme o oblubenom alkohole sa zaclo velmi moralizovat navzdory tomuto faktu takze ako to je teda ?
@12 Zacalo sa to moralizovat preto, lebo podavat (nalievat, predavat) alkohol mladistvym je do 18 rokov zakazane. Ona mala 14 takze na chlast veeela casu. Tu ma 16 a sex moze mat od 15, takez ziadne zakonne prekazky nie su. Takze tak.
@12 nech si vsetci robia picoviny kolko chcu pokial su uz na strednej...to je skola i cas na robenie picovin...dievcatkam na zakladnej netreba jebat a chlapcekom pit
@13 Nechcem aby to vyznelo ako slovickarenie, ale stale riesime dve odlisne veci predaj a konzumaciu. Ak ja - 25 rocny kupim v obchode sampanske a pred odchodom ho otvorim nalejem do pohara a podam ho 14 rocnej zabke, porusujem zakon ?
@15 To je tvoj subjektivny nazor. To mne, ako cloveku, ktory preferuje vecnu debatu nestaci ako odpoved. Ale vecna diskusia je tu na birdz pomerne vzacna, takze to nechajme.
@17 Mam taky pocit ze to moze len za dane decko zodpovedna osoba. Ale je vylsovene zakazane predavat a PODAVAT alkohol mladistvym. A taktiez ked je ona v podniku, a niekto to vyriesi jak si povedal, ze jej to kupi a potom da vypit a dojde kontrola a ona nafuka, automaticky je zodpovedny majitel podniku lebo dovolil podavat alkohol mladistvemu. Ale chcelo by to ozaj sa opytat pravnika. Lebo dnes sa clovek na tie zakony spolahnut nemoze
@15 takze chces povedat, ze napr. ked baba ze deviatacka na ZS ma uz sex, je to straše strašné, ale od prveho septembra dalsieho roku uz je to uplne v poriadku??? To je taka debilina..
@21 no k tohtorocnym ani tym minulorocnym deviatackam sa nemusim ani vyjadrovat lebo vsetky su k.... a poznam ich naozaj dost
zas ma nechytaj za slovicka...ved nech si jebe ked uz ma 15 je to zakonom dovolene...pozri sa decka sa chcu vyrovnat dospelym tak za to robia tieto picoviny...ked som bol ja deviatak moje spoluziacky nejebavali, aj z malej pusy bolo v skole velke halo a najvatsi borci chalani akurat tak fajcili a nepili...ale doba sa za par rokov dost pokurvila...ale darmo to budem hovorit babe pod 18...pubertiaci si proste nedaju povedat a v tom co robia nevidia nic zleho
@22 preco skatulkujes baby do 15 rokov??ved urcite ich nepoznas tolko aby si mohol podla nich porovnavat vsetky na svete sak napr. ja som sex nemala a urcite PRINAJMENSOM do 16 mat ani nebudem a ked si nenajdem chalana co by to odo mna neziadal kym budem pod tak radsej do sestnastky zadneho mat nebudem,z nasej triedy baby nad takymi vecami ani neuvazuju frajera maju len dve jedna je najvecsia fiflena a druha spava s chalanmi od 10 rokov viac casu je na blici ako v skole takze tu ani medzi nas neratam,to poznas len take?my niesme vsetky take tak uz prestan rozsirovat vety typu: 14ky su ku.vy,a ked si to nevies odpustit tak napis ze 14ky co poznas su ku.vy hej?niekedy ma to fakt irituje lebo ja si myslim ze som normalna baba s normalnym detstvom.
@23 od 10 rokov? snad zartujes? to je pedofilia! no ja zas poznam take co jedna bola v 14 smutna z toho ze je z ich triedy sama pannou...mozno iny kraj iny mrav...
uz sa tesim na vysledky sexu 2008 z reginov, baby z NR kraja tam budu mat urcite ze o to prichadzaju v 12-14...
hm no ona tvrdi ze od osmych rokov chodi s chalanmi to jej moc neverim ale ako nikdy sa netajila tym ze nieje panna my sa v triede dobre pozname takze ja si myslim ze ona je jedina co o to prisla zatial a to sme v devine...ona je romka ako nie ze by to nejak ovplyvnovalo...ani romov neskatulkujem ale asi skor dospievaju
@31 ak mas potrebu provokovat tak narazaj aj na koment @28@27@26@25@24 nielen @30 vecsinou sa to na tychto diskusiach aj tak zvrtne na nieco ine tak aky mas problem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
V opacnom pripade by sme sa zrejme dockali ineho fora s nazvom : 'Neviem ju spravit'
u chalanou to je horsie oni ich nemozu mat za sebou X
@15 To je tvoj subjektivny nazor. To mne, ako cloveku, ktory preferuje vecnu debatu nestaci ako odpoved. Ale vecna diskusia je tu na birdz pomerne vzacna, takze to nechajme.
@17 ano je ale v podstate vtedy by sa mal clovek vyburit z mladosti lebo kazdy to potrebuje aj ti co tvrdia opak...mas pravdu...
zas ma nechytaj za slovicka...ved nech si jebe ked uz ma 15 je to zakonom dovolene...pozri sa decka sa chcu vyrovnat dospelym tak za to robia tieto picoviny...ked som bol ja deviatak moje spoluziacky nejebavali, aj z malej pusy bolo v skole velke halo a najvatsi borci chalani akurat tak fajcili a nepili...ale doba sa za par rokov dost pokurvila...ale darmo to budem hovorit babe pod 18...pubertiaci si proste nedaju povedat a v tom co robia nevidia nic zleho
uz sa tesim na vysledky sexu 2008 z reginov, baby z NR kraja tam budu mat urcite ze o to prichadzaju v 12-14...