Komu už prišla pozvánka na prijímačky? mne prišiel jeden papier na ktorom je napísané kedy mám prísť a druhý o nejakom informačno-inštruktážnom kurze...tak by som sa chcela opýtať či je to povinné, či mi niekto neviete poradiť....
Ja sa hlásim na Európske štúdia a prišiel mi papier, že prijímačky sú zrušené a poradie bude určené na základe vysvedčení z 2. a 3. ročníka. Je tu ešte niekto taký komu to prišlo?
@mia246 a aký si si dávala odbor - mkt.komunikácia a reklama?
lebo ja to a prišiel mi papier na kurz kde si mám vziať rysy, ceruzky.. na koláž. A druhý papier kde si mám vziať len písacie potreby.. ale na nete je písané že skúška je zo všeobecných predpokladov a aj z talentovej skúšky, tak neviem či mám ísť na ten kurz alebo nie:/
@4ewer ja tiež mark.kom. a reklama.... prišiel mi papier na prijímačky idem 12.6. v utorok, ty kedy? A ten kurz, to nie je povinné vôbec, to len máš takú možnosť. Či už pôjdeš alebo nie, to je na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
btw dúfam že nejdeš na nejaký taký skvostný odbor ako sociálna práca alebo misijná práca
lebo ja to a prišiel mi papier na kurz kde si mám vziať rysy, ceruzky.. na koláž. A druhý papier kde si mám vziať len písacie potreby.. ale na nete je písané že skúška je zo všeobecných predpokladov a aj z talentovej skúšky, tak neviem či mám ísť na ten kurz alebo nie:/