ahoj ludia,potrebujem poradit,kupil som si novy notebook na tom starom som mal interet cez kabel a potrebujem vediet ci mozem vytiahnut kabel zo stareho a pripojit ho k novemu,bude mi fungovat internet?alebo musim volat ludi z dt netu dakujem
Ide ten kabel najprv do nejakeho routra alebo tak? Zalezi natom ci budes musiet nastavit IP staticky vo Win alebo ju dostanes dynamicky pridelenu. Skusit to mozes a uvidis co sa stane a pri pripadnom neuspechu dalej riesit nastavenie.
sfotis si co tam je napisane alebo niekde opises a na novom notebooku sa tam dostanes zas podla toho navodu
zadas tam tie nastavenia rovnako a malo by ti to ist
Ak by si nahodou mal v tych nastaveniach vsetko sede na starom notebooku malo by ti to ist priamo bez nastavovania na novom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
» www.howtogeek.com/howto/19249/how...
sfotis si co tam je napisane alebo niekde opises a na novom notebooku sa tam dostanes zas podla toho navodu
zadas tam tie nastavenia rovnako a malo by ti to ist
Ak by si nahodou mal v tych nastaveniach vsetko sede na starom notebooku malo by ti to ist priamo bez nastavovania na novom.